Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού – Σε ποιες περιοχές θα εκδηλωθούν ισχυρές καταιγίδες και λασποβροχές


Επικαιροποιήθηκε σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εκδόθηκε στις 25-10-2023/1100 τοπική ώρα.

Επισημαίνεται πως δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφοροποιήσεις από το αρχικό δελτίο.

Το νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

Πιο συγκεκριμένα το νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού αναφέρει ότι:

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται στη δυτική Ελλάδα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις, μέχρι σήμερα το απόγευμα της Πέμπτης (26-10-2023).

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

α. από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (25-10-2023) προς Πέμπτη (26-10-2023) η περιοχή της Κέρκυρας-Παξών και η Ήπειρος.

β. από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (26-10-2023) η δυτική Στερεά και τα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου και από το μεσημέρι η βορειοδυτική Πελοπόννησος.

Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, από το μεσημέρι στα βόρεια τμήματα και από τις απογευματινές ώρες και στα υπόλοιπα.


Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Νεότερη Παλαιότερη