Παρασκευή, Οκτωβρίου 06, 2023

Σε κλίμα μαχητικότητας και αισιοδοξίας η συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Λουτράκι, vid


Μαχητική συγκέντρωση σε κλίμα αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30/09 η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Λουτράκι.

Στο χαιρετισμό του ο Κουτουμάνος Νίκος, υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννησου με τη Λαική Σσυπέιρωση μεταξύ άλλων σημείωσε...


Ο Μενέλαος Μενελάου στην ομιλία του απήθυνε κάλεσμα αγωνιστικής συμπόρευσης στην κάλπη της 8ης Οκτώβρη σε κάθε λαϊκό άνθρωπο που προσδοκά κάτι να γίνει …κάτι να αλλάξει στον τόπο μας, που βαρέθηκε την ανακύκλωση των υποψηφίων δημάρχων και δημοτικών συμβούλων, που καταλήγει στο «όλο και χειρότερα» και μαρτυρά τη συμφωνία τους στα μεγάλα και τα καθοριστικά που χειροτερεύουν τη ζωή του λαού.


Έθεσε το βασικό κριτήριο της εκλογικής μάχης: Προτεραιότητα οι λαϊκές ανάγκες ή τα κέρδη των λίγων;

Aνάδειξε τη στρατηγική σύμπλευση των άλλων συνδυασμών που αποτυπώνεται και στα «σούρτα φερτα» και στην ανακύκλωση των υποψηφίων τους. Όλοι τους εξειδικεύουν τη στρατηγική, που από κοινού προωθούν κυβέρνηση, Περιφέρεια, για να γίνει ο τόπος μας ένα «ανταγωνιστικό τουριστικό προϊόν» που θα «πουλιέται» και θα «αγοράζεται» προς όφελος μεγάλων μονοπωλιακών τουριστικών και ξενοδοχειακών ομίλων. Τόνισε ότι Ο δήμος μας αλλάζει γίνεται πιο φιλόξενος για τις επενδύσεις και τις ανάγκες επιχειρηματικών ομίλων, κυρίως, του Τουρισμού, και γι' αυτόν τον λόγο όλο και πιο αφιλόξενος για τον λαό, για την καθημερινότητά του και τις ανάγκες του.


Κάλεσε να μην ψάχνει ο λαός τις διαφορές ανάμεσα στους εκλεκτούς των συστημικών κομμάτων, αλλά να κάνει την πραγματική διαφορά, με τα ψηφοδέλτια της λαϊκής συσπείρωσης τα ψηφοδέλτια με το γαρύφαλλο. Γιατί:


⮚ Με πράξεις και όχι με λόγια οι κομμουνιστές, οι αγωνιστές και οι αγωνίστριες των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στα δύσκολα βγαίνουν μπροστά κάνοντας πράξη το σύνθημα «Μόνο ο λαός σώζει τον λαό, στο δρόμο της ανατροπής με δυνατό ΚΚΕ»


⮚ Οι φιλολαϊκές θέσεις και προτάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι ρεαλιστικές, γιατί απαντούν στις ανάγκες της μεγάλης λαϊκής πλειοψηφίας των κατοίκων και η πραγματοποίησή τους απαιτεί σύγκρουση με τα συμφέροντα και τα κέρδη των λίγων.


⮚ Ξεκαθάρισε ότι οι προτάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης έχουν οικονομικό κόστος και απάντησε ότι για να υλοποιηθούν πρέπει να πληρώνουν υψηλότερα τέλη οι μεγάλες επιχειρήσεις, ώστε να μειωθούν όσα πληρώνουν εργαζόμενοι και οι μικροί ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι.



Οι δημοσιεύεις απηχούν απόψεις των αναγνωστών και η σελίδα ουδεμία ευθύνη φέρει.Εάν βρεθούν τύπου δημοσιεύσεις ψευδής θα διαγράφονται άμεσα!.