Κυριακή, Δεκεμβρίου 10, 2023

«Είναι η 45η μου δόση, άλλες 2 για το έμφραγμα»: Τρολάρει την κορωνοτρέλα και γίνεται viral, vid


Σε ένα χιουμοριστικό βίντεο, αλλά με πολλές πικρές αλήθειες.


Η σχεδόν τριετής κορωνοφρενίτιδα σε ολόκληρο τον πλανήτη γέννησε πολλών ειδών «φιγούρες» τις υπό κανονικές συνθήκες κανείς δεν θα έπαιρνε στα σοβαρά.

Από πολιτικούς και «τηλε-ειδικούς» μέχρι…influencers και απλούς πολίτες που επιστρατεύτηκαν για να προωθήσουν με κάθε κόστος εμβόλια και κορωνομέτρα.

Σήμερα, εν έτει 2023, υπάρχουν ακόμα εκείνοι που εξακολουθούν να συστήσουν ή να πηγαίνουν οι ίδιοι να εμβολιάζονται ξανά και ξανά, πολλές φορές ακόμα και για διαφορετικά πράγματα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ (βλ. γρίπη και covid).

Αυτούς και τον…ακατάληπτο ενθουσιαμό τους τρολάρει η συγκεκριμένη γυναίκα στο παρακάτω βίντεο με μία δόση υπερβολής, που όμως δικαιολογείται ελέω της «τρελής» 3ετίας που όλοι ζήσαμε!

«Είναι η 45η αναμνηστική μου δόση! Έκανα 44 αναμνηστικές δόσεις, έπαθα covid 14 φορές, αλλά ξέρω. Αν δεν είχα κάνει τις 49 δόσεις μου ο covid μου θα ήταν τόσο πολύ χειρότερος. Και σήμερα κάνω 3 σε 1 (εμβόλια)»:


freepik photo

https://www.el.gr

Οι δημοσιεύεις απηχούν απόψεις των αναγνωστών και η σελίδα ουδεμία ευθύνη φέρει.Εάν βρεθούν τύπου δημοσιεύσεις ψευδής θα διαγράφονται άμεσα!.