Πέμπτη, Δεκεμβρίου 21, 2023

Λουτράκι: Ο Σκρούτζ έρχεται ξανά λίγο πρίν τα Χριστούγεννα


Ο Σκρούτζ έρχεται ξανά λίγο πρίν τα Χριστούγεννα με μία παράσταση που θα σας μείνει αξέχαστη σε συνεργασία με την Παιδική Χορωδία της Μουσικής Σχολής Λουτρακίου!

Η Χριστουγεννιάτικη Ιστορία, το αριστούργημα του Κάρολου Ντίκενς «A Christmas Carol» αποτελεί την πιο τρυφερή ανθρώπινη ιστορία που γράφτηκε ποτέ, με πρωταγωνιστή… την νύχτα των Χριστουγέννων. Αυτή είναι κυρίαρχη, αυτή θα αλλάξει την σκληρή καρδιά του Εμπενίζερ Σκρουτζ, αυτή θα στείλει το ηχηρό ουμανιστικό μήνυμα σε όλη την ανθρωπότητα πως η ανθρώπινη γαλήνη, η χαρά, η ευτυχία δεν είναι παρά η ανάγκη του ανθρώπου να μοιράζεται τη ζωή του με άλλους ανθρώπους.

Η Θεατρική διασκευή της παράστασης έγινε από την ομάδα του «Θέατρο Σε Φόρμα» με ευφάνταστους αυτοσχεδιασμούς, πρωτότυπη μουσική και τραγούδια, περίτεχνα σκηνικά και 10 επαγγελματίες ηθοποιούς που εναλλάσσουν ρόλους και σκηνικά!

Η π
αιδική Χορωδία της Μουσικής Σχολής Λουτρακίου, ερμηνεύει ζωντανά την πρωτότυπη μουσική που γράφτηκε ειδικά για το έργο από το Δημήτρη Κελέση.

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου και ώρα 18.30 στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου για μια και μοναδική παράσταση!

Προπώληση: 10 ευρώ
Άνεργοι, Φοιτητές, Ομαδικές Κρατήσεις: 8 ευρώ
Ταμείο: 12ευρώ
Σημείο προπώλησης "Ήταν ένα μικρό καράβι" Οικονόμου 2 Λουτράκι
Για ομαδικές κρατήσεις, άνω των 30 ατόμων
, μπορείτε να καλείτε στο 6973831297 - 6947528832 Κα Καρανικόλα.

Οι δημοσιεύεις απηχούν απόψεις των αναγνωστών και η σελίδα ουδεμία ευθύνη φέρει.Εάν βρεθούν τύπου δημοσιεύσεις ψευδής θα διαγράφονται άμεσα!.