Σάββατο, Φεβρουαρίου 17, 2024

Η Ατζέντα τα mrna σκευάσματα και οι έξυπνες πόλεις στρατόπεδα κ,α είναι ο πιο φρικτός εφιάλτης ..Ξυπνήστε


Το απόλυτο κακό αυτής της Ατζέντας είναι απερίγραπτο. Αλλά το ακόμη χειρότερο είναι η επίμονη απροθυμία του κοινού να αναγνωρίσει κάτι που απειλεί την ίδια τους την ύπαρξη.

Επιμένουν να έχουν τα μάτια τους κλειστά, φροντίζοντας μόνο για την επιφανειακή διασκέδαση. Μένοντας άλαλος και τυφλός πάση θυσία, αφού «η άγνοια είναι ευδαιμονία».

Η ανθρωπότητα πρέπει να ξυπνήσει..Αν υπήρξε κάποια στιγμή στην ιστορία του κόσμου να ανοίξουμε τα μάτια μας, σίγουρα είναι τώρα. Δεν έχουμε πλέον την πολυτέλεια να κρύβουμε το κεφάλι μας στην άμμο.

Δεν πρόκειται για θεωρία συνωμοσίας, καθώς διαδίδεται σε όλο τον κόσμο με απίστευτη ταχύτητα. Κάτω από την κάλυψη της πανδημίας, εκατομμύρια πύργοι 5G ανεγέρθηκαν σε κάθε χώρα του κόσμου. Φώτα LED τοποθετούνται παντού. Όλα τα εμβόλια πρόκειται τώρα να γίνουν mRNA, παρόλο που ο Mark Zuckerberg, Διευθύνων Σύμβουλος του Facebook, καταγράφηκε κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης zoom με το προσωπικό του, λέγοντας ότι τα εμβόλια mRNA τροποποιούν πράγματι το ανθρώπινο DNA και RNA και ότι οι υποστηρικτές δεν έχουν ιδέα ποιες άλλες μεταλλάξεις ή κίνδυνοι ενδέχεται να υπάρχουν μακροπρόθεσμα.



Η ατζέντα των ελίτ είναι να εξασφαλίσουν τακτικές ενέσεις με τεχνολογία mRNA για ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό για το υπόλοιπο της ζωής μας. Γι’ αυτό οι καταστάσεις εμβολίων θα συνδέονται με τα ψηφιακά μας νομίσματα και την ψηφιακή μας ταυτότητα. Η έλλειψη μιας ένεσης θα μπορούσε να εμποδίσει την πρόσβαση στην κοινωνία και τις τράπεζες.

Αν παραμείνουμε σε αυτή την κραυγαλέα κατάσταση ανοησίας, θα οδηγηθούμε στον πιο φρικτό εφιάλτη που έχει δει ποτέ αυτός ο κόσμος. οι «Έξυπνες Πόλεις» που έρχονται θα κλειδώσουν την ανθρωπότητα μέσα σε υπαίθρια στρατόπεδα συγκέντρωσης Μια Έξυπνη Πόλη θα είναι ένα αστικό περιβάλλον με πανταχού παρούσες τεχνολογίες επιτήρησης και συλλογής δεδομένων που θα παρακολουθεί και …

Μια Έξυπνη Πόλη θα είναι ένα αστικό περιβάλλον με πανταχού παρούσες τεχνολογίες επιτήρησης και συλλογής δεδομένων που θα παρακολουθεί και θα καταγράφει ακόμη και τα πιο οικεία, προσωπικά στοιχεία του καθενός. Οι Έξυπνες Πόλεις θα συγκεντρώνουν τα δεδομένα όλων, θα δημιουργούν το «Διαδίκτυο των Σωμάτων» θα περιορίζουν την κινητικότητα σας και θα δύνανται να επεξεργαστούν ακόμα και το ανθρώπινο γονιδίωμα…

Ο στόχος είναι να γνωρίζετε τα πάντα για όλους: Τι τρώτε και πίνετε, πού πηγαίνετε, τι αγοράζετε, ποιον συναντάτε, τι σκέφτεστε, πώς αισθάνεστε, τις απόψεις σας, τις συνήθειές σας, την κατάσταση της υγείας και του εμβολιασμού σας κ.λπ. Η αιτιολόγηση αυτής της ολοκληρωμένης επιτήρησης είναι ότι υποτίθεται ότι είναι απαραίτητο να «σωθεί ο πλανήτης» από την κλιματική αλλαγή. Επίσης εγγυώνται ότι θα κάνει τη ζωή σας πιο συνδεδεμένη, ασφαλέστερη και υγιέστερη.

Οι δημοσιεύεις απηχούν απόψεις των αναγνωστών και η σελίδα ουδεμία ευθύνη φέρει.Εάν βρεθούν τύπου δημοσιεύσεις ψευδής θα διαγράφονται άμεσα!.