Ο Δήμος Κορινθίων βράβευσε εθελοντές και φορείς για την συνεισφορά τους στην Πυρασφάλεια και προστασία του περιβάλλοντος (εικόνες) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Μαρτίου 24, 2024

Ο Δήμος Κορινθίων βράβευσε εθελοντές και φορείς για την συνεισφορά τους στην Πυρασφάλεια και προστασία του περιβάλλοντος (εικόνες)

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024 από τον Δήμο Κορινθίων η εκδήλωση βράβευσης των πυροσβεστών, των αεροπόρων της 355 Μοίρας Πυροσβεστικών Αεροσκαφών, των δασοπυροσβεστών, των εθελοντών συλλόγων πυροπροστασίας και δασοπροστασίας, των κυνηγετικών συλλόγων και της εθελοντικής ομάδας αποκατάστασης επικοινωνιών έκτακτης ανάγκης Κορινθίας ΖΕΥΣ στην κατασκήνωση Ranch Σκούρας στο Σοφικό.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες για τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλουν κάθε χρόνο για τη διατήρηση του δασικού πλούτου στον Δήμο Κορινθίων.

Επιπρόσθετα ευχαρίστησε την επιχείρηση των Δημήτρη και Κυριάκου Σκούρα για τη φιλοξενία, καθώς και τα στελέχη του Δήμου που συνέδραμαν στην επιτυχή έκβαση της εκδήλωσης. 

Μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος δεσμεύθηκε για:

  1. Αυξημένη επιχορήγηση των συλλόγων δασοπροστασίας
  2. Παράδοση τριών υπερσύγχρονων πυροσβεστικών οχημάτων με πλήρη εξοπλισμό συνολικής αξίας 240.000€ από το Βαρδινογιάννειο Ίδρυμα.
  3. Κατασκευή εγκαταστάσεων δυο πυροσβεστικών κλιμακίων στο Σοφικό και το Χιλιομόδι.
  4. Δημιουργία δυο πυροφυλακίων στο Σοφικό και το Χιλιομόδι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες