Διακοπή λειτουργίας βυθιζόμενης γέφυρας Ισθμίων λόγω εργασιών αποκατάστασης - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαρτίου 29, 2024

Διακοπή λειτουργίας βυθιζόμενης γέφυρας Ισθμίων λόγω εργασιών αποκατάστασης


Με ανακοίνωσή της, η Ανώνυμος Εταιρεία Διώρυγας Κορίνθου, ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής για την δίμηνη διακοπή λειτουργίας της βυθιζόμενης γέφυρας στα ίσθμια. Σύμφωνα με ανακοίνωση της, η λειτουργία της βυθιζόμενης γέφυρας Ισθμίων θα διακοπεί από την Τρίτη 2 Απριλίου 2024 και για διάστημα δύο μηνών προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες αποκατάστασης των κινητών και μηχανικών μερών της.

Αναλυτικά:


Η Ανώνυμος Εταιρεία Διώρυγας Κορίνθου ενημερώνει ότι η λειτουργία της βυθιζόμενης γέφυρας Ισθμίων θα διακοπεί για διάστημα δύο μηνών από την Τρίτη 2 Απριλίου 2024 και ώρα 07:00 προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες αποκατάστασης των κινητών και μηχανικών μερών της.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών θα τεθούν σε πλήρη λειτουργία και οι δύο διάδρομοι κυκλοφορίας της γέφυρας.

Η Εταιρεία ευχαριστεί εκ των προτέρων θερμά τους χρήστες της γέφυρας και κυρίως τους κατοίκους της περιοχής για την κατανόησή τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες