Σάββατο, Μαρτίου 09, 2024

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη – Οι τρεις διαδοχικές εκρήξεις και η δημιουργία νέφους

Τα εφιαλτικά δευτερόλεπτα της μοιραίας σύγκρουσης

Στο «φως» της δημοσιότητας ήρθε ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα που βρισκόταν δίπλα στις ράγες που δείχνει τα εφιαλτικά δευτερόλεπτα της μοιραίας σύγκρουσης των τρένων στο έγκλημα των Τεμπών.κάμερα που βρισκόταν δίπλα στις ράγες που δείχνει τα εφιαλτικά δευτερόλεπτα της μοιραίας σύγκρουσης των τρένων στο έγκλημα των Τεμπών.

Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες που έχουν ορίσει οι συγγενείς των θυμάτων στο βίντεο διακρίνονται τρεις διαδοχικές εκρήξεις, ενώ ακολουθεί δημιουργία νέφους.

Οι ειδικοί που μίλησαν στο OPEN και συνέταξαν νέα συμπληρωματική έκθεση λένε ότι το βίντεο δημιουργεί νέα δεδομένα για το φορτίο που ενδεχομένως να μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία και προκάλεσε τις εκρήξεις και τη φωτιά με αποτέλεσμα να απανθρακωθούν 30 από τους επιβάτες που βρίσκονταν στο τρένο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο pronews.gr, έχουμε αναφέρει πως στα αντικείμενα και στα ρούχα των ανθρώπων που κάηκαν στην σφαγή των Τεμπών βρέθηκε ξυλόλιο, τολουόλιο, προπάνιο και βουτάνιο.
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο








pronews.gr
Οι δημοσιεύεις απηχούν απόψεις των αναγνωστών και η σελίδα ουδεμία ευθύνη φέρει.Εάν βρεθούν τύπου δημοσιεύσεις ψευδής θα διαγράφονται άμεσα!.