Λουτράκι: Ξεκινάει σήμερα το Επιστημονικό Συνέδριο ΟΤΑ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαρτίου 29, 2024

Λουτράκι: Ξεκινάει σήμερα το Επιστημονικό Συνέδριο ΟΤΑ


Η Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ, ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, το Εθνικό Δίκτυο Τεχνογνωσίας & Επικοινωνίας Στελεχών Οικονομικών Υπηρεσιών ΟΤΑ και ο Όμιλος Εταιρειών Forum Consulting, θα υλοποιήσουν σήμερα Παρασκευή 29 και Σάββατο 30 Μαρτίου 2024, Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα:

“Οργάνωση & Διοίκηση Οικονομικών Υπηρεσιών ΟΤΑ 2024-2028”

Τόπος Υλοποίησης: Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Λουτρακίου
(0,5km Εθνικής Οδού Ισθμού – Λουτρακίου – ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΤΚ 20300)

Το Επιστημονικό Συνέδριο υλοποιείται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονική περίοδο, κατά την οποία έχουν ήδη δρομολογηθεί και βρίσκονται σε εξέλιξη οι σημαντικότερες μεταρρυθμίσεις στην οικονομική διαχείριση των ΟΤΑ. Οι μεταρρυθμίσεις αυτές επηρεάζουν καθοριστικά τόσο το στρατηγικό και επιχειρησιακό σχεδιασμό τους για τα έτη 2024–2028, όσο & την καθημερινότητα των οικονομικών υπηρεσιών σε επίπεδο μετασχηματισμού των οικονομικών στοιχείων στα νέα δεδομένα.

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στις Εργασίες του Επιστημονικού Συνεδρίου και να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Πατήστε ΕΔΩ και δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα του Επιστημονικού Συνεδρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες