Παρουσιάστηκε στο Λουτράκι το βιβλίο του Δ. Στρατούλη 8 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΡΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Ιανουάριος – Αύγουστος 2015 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Απριλίου 17, 2024

Παρουσιάστηκε στο Λουτράκι το βιβλίο του Δ. Στρατούλη 8 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΡΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Ιανουάριος – Αύγουστος 2015


Το βιβλιοπωλείο BeeLoo (πλατεία 25ης Μαρτίου) του Γιάννη Φίλη και οι εκδόσεις ΤΟΠΟΣ διοργάνωσαν με επιτυχία στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Στρατούλη, Δρ Νομικής, πρώην Υπουργού και Βουλευτή, με τίτλο «8 μήνες που συντάραξαν την Ελλάδα, Ιανουάριος – Αύγουστος 2015» το Σάββατο, 13 Απριλίου 2024", εκδ ΤΟΠΟΣ, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν οι:

Λαπαβίτσας Κώστας,
Καθηγητής Πανεπιστημίου του Λονδίνου, πρώην Βουλευτής.
Βασιλακόπουλος Θοδωρής, Φιλόλογος/ Φροντιστής, Γ.Γ. ΟΕΒΕ Κορινθίας.
Δέσποινα Σπανού, Νομικός, πρώην Αντιπρόεδρος ΑΔΕΔΥ.

Τη συζήτηση συντόνισε η Μαίρη Ρίσκα, πρώην αντιπρόεδρος συλλόγου συνταξιούχων Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων.

Την συζήτηση έκλεισε με παρέμβαση του ο συγγραφέας του Βιβλίου.


Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι πρώην Δήμαρχοι Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης και Γιάννης Γιωτάκης, ο Ταμίας του Δικηγορικού Συλλόγου Κορινθίας Νίκος Λόης, ο υποψήφιος Δήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Κωστής Ζερβός, ο καθηγητής εγκληματολογίας του Πανεπιστημίου και πρώην Υπουργός Γιάννης Πανούσης, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κιάτου Τάκης Κόλιας και ο πρώην πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λουτρακίου Γιώργος Φραδέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες