Τέμπη: Βρέθηκαν οστά και συντρίμμια στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από τον τόπο της σύγκρουσης - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Απριλίου 19, 2024

Τέμπη: Βρέθηκαν οστά και συντρίμμια στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από τον τόπο της σύγκρουσης


Ραγδαίες εξελίξεις στην έρευνα που πραγματοποιείται για το έγκλημα των Τεμπών.

Στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από το σημείο του πολύνεκρου δυστυχήματος, βρέθηκαν υπολείμματα οστών και συντρίμμια των αμαξοστοιχιών. Ήδη δείγμα DNA έχει μεταφερθεί σε εξειδικευμένα εγκληματολογικά εργαστήρια στην Αθήνα και εξετάζονται. Σύμφωνα με τη Μαρία Χατζηκωνσταντίνου, συνήγορο οικογενειών θυμάτων των Τεμπών που μίλησε στον Focus FM 103.6, εκτός από οστά βρέθηκαν και κομμάτια – συντρίμμια από τις αμαξοστοιχίες.

Όπως είπε θα γίνει και δειγματοληπτικός έλεγχος και στο σημείο της τραγωδίας από γεωπόνο ο οποίος θα εξετάσει αν στα δέντρα της περιοχής υπάρχουν ίχνη από χημικά.

Σύμφωνα με την κ. Χατζηκωνσταντίνου μετά την ολοκλήρωση των ανακριτικών ενεργειών αναμένεται να αλλάξει και το κατηγορητήριο.

Μετά την ολοκλήρωση της ανάκρισης είναι κρίσιμο αν μιλάμε για διαφοροποίηση του κατηγορητηρίου: Από ανθρωποκτονία από αμέλεια σε ανθρωποκτονία με πρόθεση», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες