Μάχη Πούτιν/Ζελένσκι με φόντο την… Ελλάδα: Οι δηλώσεις που άναψαν «φωτιές» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Απριλίου 10, 2024

Μάχη Πούτιν/Ζελένσκι με φόντο την… Ελλάδα: Οι δηλώσεις που άναψαν «φωτιές»


«Αν δεν θέλετε Τρίτο Παγκόσμιο, τότε...»!

Χθες η ρωσική Πρεσβεία έκανε ανάρτηση στα Ελληνικά με μήνυμα του Πούτιν!

Όπως αναφέρθηκε:

«Η Δύση χωρίς καμία ντροπή δηλώνει ότι η Ρωσία δήθεν σκοπεύει να επιτεθεί στην Ευρώπη. Ταυτόχρονα οι ίδιοι οι δυτικοί επιλέγουν τους στόχους για να χτυπήσουν το έδαφός μας. Γίνεται λόγος για το ενδεχόμενο αποστολής των στρατιωτικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία.

Θυμόμαστε την μοίρα εκείνων που κάποτε έστειλαν τα στρατεύματά τους στην χώρα μας!

Αλλά τώρα οι συνέπειες για τους πιθανούς επεμβαίνοντες θα είναι πιο τραγικές»!

Ο Ουκρανός πρόεδρος Ζελένσκι θέλησε να… «απαντήσει», επίσης μέσω της Ελλάδας, στον Ρώσο πρόεδρο σε μια μορφή «αντι-μηνύματος»!


Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ουκρανίας στο μήνυμα του στο φόρουμ των Δελφών εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους «ήρωες στρατιώτες μας που υπερασπίζονται τη χώρα μας», προσθέτοντας:

«Το να το κάνουμε μόνοι μας είναι δύσκολο, είναι δύσκολο να αντιμετωπίσουμε μόνοι μας τις προκλήσεις από την απρόκλητη επίθεση της Ρωσίας. Είναι πολύ δύσκολο να σταθούμε απέναντι στον εχθρό και να ανακαταλάβουμε περιοχές. Χρειαζόμαστε ενότητα και όπλα από την Δύση. Χωρίς στήριξη με οπλικά συστήματα η Ουκρανία θα χάσει εδάφη. Αν χάσουμε την μια περιοχή μετά την άλλη, θα χάσουμε την χώρα.

Αν κανείς δεν θέλει να σύρει ο Πούτιν τον πλανήτη στον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, πρέπει να τον κερδίσουμε. Ο Πούτιν πρέπει να χάσει».

Η δήλωση του βάζει φυσικά στο επίκεντρο και την Ελλάδα ζητώντας όπλα για να μην μετατραπεί η ρωσο-ουκρανική σύγκρουση σε Γ’ΠΠ! Μάλιστα ο Ζελένσκι αναφέρθηκε στις επισκέψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στην Ουκρανία.

«Όλα τα άλλα αποτελούν ακατάσχετη σεναριολογία», σχολίαζαν περαιτέρω οι ίδιες πηγές.

Ειδικότερα, η απάντηση ήρθε μετά την ανακοίνωση του Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η Ελλάδα ετοιμάζεται να προβεί στην αποστολή 32 μαχητικών αεροσκαφών F-16 στην Ουκρανία! Να έπαιξε άραγε ρόλο η ανακοίνωση της ρωσικής Πρεσβείας; Πάντως η Ελλάδα, αυτές τις δύο μέρες, βρέθηκε στο επίκεντρο Ρωσίας/Ουκρανίας!

photo eurokinissi


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες