Συχνές διακοπές για εργασίες συντήρησης στην βυθιζόμενη γέφυρα Ποσειδωνίας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Απριλίου 19, 2024

Συχνές διακοπές για εργασίες συντήρησης στην βυθιζόμενη γέφυρα Ποσειδωνίας


Η Ανώνυμος Εταιρεία Διώρυγος Κορίνθου ενημερώνει ότι από την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 έως και την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 και από ώρα 08:00 έως 13:00, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης και ελέγχου λειτουργίας του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού της βυθιζόμενης γέφυρας Ποσειδωνίας.

Για τον λόγο αυτό θα εκτελούνται συχνές βυθίσεις και ανυψώσεις της γέφυρας με αποτέλεσμα την συχνή διακοπή της οδικής κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι χρήστες τις γέφυρας να ενημερώνονται για την λειτουργία της από τις ηλεκτρονικές πινακίδες καθώς και από τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.topvision.gr/dioriga/

Η Εταιρεία ευχαριστεί εκ των προτέρων τους χρήστες της γέφυρας και κυρίως τους κατοίκους της περιοχής για την κατανόηση και την συνεργασία τους.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλέφωνα επικοινωνίας: +30 27410 30880 & +30 27410 30886

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες