ΤΟ «YOUPHORIA» ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2024 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Απριλίου 22, 2024

ΤΟ «YOUPHORIA» ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2024 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ


Η διάκριση του προϊόντος «Youphoria» της εταιρείας Μανδρέκας στον θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς 2024» στην κατηγορία «Ροφήματα Πρωτεΐνης» αναδεικνύει την αναγνώριση της υψηλής ποιότητας και καινοτομίας που προσφέρει το προϊόν αυτό.

Το «Youphoria» είναι ένα πόσιμο γιαούρτι υψηλής πρωτεΐνης που συνδυάζει τη γεύση και τη διατροφική αξία με έναν μοναδικό τρόπο. Με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν ένα υγιεινό και θρεπτικό σνακ on the go.

Το 2024, η σειρά «Youphoria» επαναλανσάριστηκε σε νέα, μαύρη συσκευασία, ενώ παράλληλα επεκτάθηκε η γκάμα της σειράς με τα επιδόρπια πρωτεΐνης «Youphoria Desserts».

Η βράβευση από τους καταναλωτές επιβεβαιώνει τη σταθερή δέσμευση της εταιρείας για υψηλή ποιότητα και συνεχή καινοτομία στον τομέα των γαλακτοκομικών προϊόντων. Ο θεσμός λειτουργεί ως πλατφόρμα αναγνώρισης της αριστείας και παράλληλα ως κίνητρο για τη συνέχιση της πορείας της εταιρείας στην καινοτομία και τη διατήρηση των υψηλών προτύπων ποιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες