Νεμέα: Παρουσίαση Βιβλίων Παρασκευή (10/5) και την Κυριακή (12/5) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Μαΐου 09, 2024

Νεμέα: Παρουσίαση Βιβλίων Παρασκευή (10/5) και την Κυριακή (12/5)


Ο Δήμος Νεμέας την Παρασκευή 10/5 και την Κυριακή 12/5 αντίστοιχα στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Δήμου θα πραγματοποιήσει δυο παρουσιάσεις βιβλίων.

Η πρώτη παρουσίαση βιβλίου με τίτλο: “Ο ΔΗΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ, μέσα από πρωτογενές αρχειακό υλικό” των Ξενοφώντα Ηλία & Ζωής Ξ. Ηλία, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 στις 19.30.

Παρουσίαση βιβλίου στη Νεμέα

Η δεύτερη παρουσίαση βιβλίου με τίτλο: “Κρασί από τα χείλη σου” του Κώστα Κρομμύδα, εκδόσεις Διόπτρα, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 στις 19.30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες