Ηλεκτρονικές Ταυτότητες Τέλος; Η Μεγάλη ευκαιρία! – Δημήτρης Χιωτακάκος - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Μαΐου 09, 2024

Ηλεκτρονικές Ταυτότητες Τέλος; Η Μεγάλη ευκαιρία! – Δημήτρης Χιωτακάκος


Συνέντευξη του Δημήτρη Χιωτακάκου, υποψηφίου Ευρωβουλευτή της ΝΙΚΗΣ.

Το Ευρωπαϊκό δικαστήριο ακυρώνει το Ευρωπαϊκό νομοσχέδιο περί ηλεκτρονικών ταυτοτήτων μετά από προσφυγή Γερμανού πολίτη.

Μία ιστορική στιγμή για την Ευρώπη – μία τεράστια ευκαιρία για την Ελλάδα. Το Ευρωπαϊκό δικαστήριο κατάργησε τον κανονισμό, δηλαδή το ευρωπαϊκό νομοσχέδιο δηλαδή, των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων και προκήρυξε την έναρξη εργασιών με στόχο προς την κατεύθυνση νέου νομοσχεδίου – με την δυνατότητα άσκησης βέτο από οποιοδήποτε κράτος μέλος – δηλαδή ακόμα και μία μόνο χώρα ασκήσει βέτο αυτό θα σημάνει το τέλος των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων δια παντός.


https://www.triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες