Μουσική Σχολή Λoυτρακίου: «Το Καρναβάλι των Ζώων» του Camille Saint-Saëns Παρασκευή 14 Ιουνίου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιουνίου 12, 2024

Μουσική Σχολή Λoυτρακίου: «Το Καρναβάλι των Ζώων» του Camille Saint-Saëns Παρασκευή 14 Ιουνίου


Το καρναβάλι των ζώων του Camille Saint Saens από την Μουσική Σχολή  Λουτρακίου. Ένα έργο για πιάνο με 4 χέρια, συμμετέχουν κιθάρες, βιολιά και η παιδική χορωδία.

Μια φορά κι έναν καιρό στο μακρινό μέλλον όλα τα ζώα συμφώνησαν να κάνουν μια μεγάλη γιορτή, ένα πάρτι... Κάτι σαν καρναβάλι... Ας το ονομάσουμε "Το καρναβάλι των ζώων"! Μαζεύτηκαν λοιπόν για να ταξιδέψουν στο Λουτράκι. 
Πήραν τρένα, πλοία, αεροπλάνα, υδροπλάνα, καΐκια, αερόστατα, ποδήλατα, πατίνια... Όταν τελικά έφτασαν στον προορισμό τους, το γλέντι ξεκίνησε...

Σας περιμένουμε όλους στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο την Παρασκευή 14 Ιουνίου στις 20:00

Είσοδος ελεύθερη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες