Pasta Party και Μουσική Βραδιά το Σάββατο πριν τον Αγώνα Oiti Mountain Bike Race – Mavrolithari 6 & 7 Ιουλίου 2024 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουνίου 08, 2024

Pasta Party και Μουσική Βραδιά το Σάββατο πριν τον Αγώνα Oiti Mountain Bike Race – Mavrolithari 6 & 7 Ιουλίου 2024


Στο Μαυρολιθάρι Φωκίδας, σε υψόμετρο 1160μ., θα διεξαχθεί ο νέος αγώνας ορεινής ποδηλασίας Oiti Mountain Bike Race – Mavrolithari, με διαδρομές 58 χλμ., 28 χλμ. και 18 χλμ. στα συναρπαστικά μονοπάτια της Οίτης.

Το Σάββατο 7 Ιουλίου ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη βραδιά με Pasta Party και μουσικές εκδηλώσεις που θα απογειώσουν τη διάθεσή σας ενόψει του αγώνα.

Στην επιβλητική πλατεία του Μαυρολιθαρίου, αμέσως μετά την τεχνική ενημέρωση του αγώνα, η οργανωτική επιτροπή του Oiti Mountain Bike Race – Mavrolithari έχει προγραμματίσει:

Pasta Party


Η MISKO, χορηγός του Pasta Party θα προσφέρει ζυμαρικά με πρωτεΐνη για όλους τους αθλητές, δίνοντάς τους την απαραίτητη ενέργεια για τον αγώνα. Οι αθλητές και οι επισκέπτες θα απολαύσουν, προετοιμασμένα ειδικά για την περίσταση.


Στα decks του πάρτυ η ολόδική μας DJ jimmyhacka (https://www.instagram.com/jimmyhacka) θα ανεβάσει τους ρυθμούς και θα δημιουργήσει την απόλυτη ατμόσφαιρα για χορό και διασκέδαση. Ετοιμαστείτε να ξεσηκωθείτε με τις μουσικές της επιλογές!

Μουσική Παράσταση

Αμέσως μετά, η μουσική παράσταση “Love portraits” από το μουσικό σχήμα Duetto per caso (https://www.facebook.com/Duettopercaso) θα μας ταξιδέψει στις γειτονιές του κόσμου τραγουδώντας για τον έρωτα σε όλες τις εκφάνσεις του. Μια μοναδική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε.


Ελάτε να ζήσουμε μαζί μια ξεχωριστή εμπειρία γεμάτη δράση, γεύσεις και μουσική!

Εγγραφές
www.oitimtb.gr/el/register

Η οργανωτική επιτροπή και το Δ.Σ. του Συλλόγου των Απανταχού Μαυρολιθαριτών
Web: www.oitimtb.gr
Facebook: www.facebook.com/oitimtb
Instagram: www.instagram.com/oitimtb
email: syllogos.mavrolithariton@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες