Τετάρτη, Ιουλίου 17, 2024

Nέες ποινικές διώξεις ασκήθηκαν σε 4 κατηγορούμενους για το μπάζωμα στα Τέμπη – Ανάμεσα τους ο Κώστας Αγοραστός


Ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας σε 4 υπηρεσιακούς παράγοντες για το έγκλημα στα Τέμπη.

Μετά τις μηνύσεις από συγγενείς των θυμάτων και την ολοκλήρωση της συμπληρωματικής έρευνας που που ζητήθηκε από την αντί-εισαγγελέα Εφετών, καλούνται ως κατηγορούμενοι ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, και άλλα τρία άτομα.

Η συγκεκριμένη διάταξη θεωρείται συναφής με την δικογραφία για τα Τέμπη και διαβιβάζεται στην Εισαγγελία Εφετών Λάρισας.

Οι διώξεις είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα και αφορούν σε ενέργειες που έκαναν οι 4 υπηρεσιακοί παράγοντες αναφορικά με την διαμόρφωση του χώρου του σιδηροδρομικού δυστυχήματος (μπάζωμα).

Ο πρώην περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός κατηγορείται ήδη για παράβαση καθήκοντος και συγκεκριμένα, για την μη ενημέρωση των δικαστικών Αρχών σχετικά με τους χειρισμούς στο σημείο.




Οι δημοσιεύεις απηχούν απόψεις των αναγνωστών και η σελίδα ουδεμία ευθύνη φέρει.Εάν βρεθούν τύπου δημοσιεύσεις ψευδής θα διαγράφονται άμεσα!.