Παρασκευή, Αυγούστου 23, 2024

Oλα ΜΠΛΕ ..ΝΔ Μητσοτάκης Πρόβατα με μπλέ γλώσσα για να διαλύσουν την Κτηνοτροφία & να σερβίρει τεχνητό κρέας


Η Νέα Ταξη και τα γονατισμένα υπάκουα στις εντολές της Πολιτικά στελέχη της Ευρωπαϊκής Ενωσης και της Κυβέρνησης μας δεν θα σταματήσουν αν δεν καταστρέψουν την ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ μας για να μας δώσουν Τεχνητό κρεας και εντομα!!!

Μια ασθένεια, ως «νόσος της μπλε γλώσσας» ξέσπασε μας λένε τωρα σε πρόβατα, κατσίκες, βοοειδή και αγελάδες στο Βέλγιο.

Η ασθένεια κατα γονατισμένα στελέχη της Ε.Ε εξαπλώνεται ιδιαίτερα μεταξύ των προβάτων και οι θάνατοι σημειώνονται σε αυτό το είδος. Σύμφωνα με τα στοιχεία που κοινοποίησε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Τροφίμων, η «νόσος της μπλε γλώσσας» που ξέσπασε στις αρχές του μήνα εξαπλώνεται σταδιακά.

Επί του παρόντος μας παρουσιάζουν οτι συνολικά 874 πρόβατα, κατσίκες, αγελάδες και βοοειδή φέρουν τη νόσο, 544 από τα οποία βρίσκονται στο Φλαμανδόφωνο τμήμα του Βελγίου (περιοχή των Βρυξελλών).

Ο ιός μας λένε δεν μολύνει τον άνθρωπο. Η ασθένεια ομως εξαπλώνεται ιδιαίτερα μεταξύ των προβάτων και οι θάνατοι σημειώνονται στα ζώα. Μας λένε επίσης οτι επηρεάστηκαν περισσότερες από 500 φάρμες ενω δεν είναι ακόμη γνωστό πόσα ζώα συνολικά χάθηκαν.

Η ασθένεια, που ονομάζεται έτσι επειδή κάνει μπλε τις γλώσσες των μολυσμένων ζώων, προκαλείται από ένα είδος κουνουπιών και ειναι το νεο σενάριο-εργο που παίζει αυτές τις μέρες μετα την Πανώλη …

Ολα μεχρι να διαλύσουν την κτηνοτροφία και να αναλάβει η ΦΑΜΙΛΙΑ Μητσοτάκη στην Ελλάδα την τροφοδοσία της αγοράς με Τεχνητό κρέας ..Αλλωστε θυμίζουμε οτι η ΦΑΜΙΛΙΑ εχει εξαγοράσει ολες τις μετοχές των εταιρειών Τροφοδοσίας μεσω της CVC και οπως μας ειπε απο τη Βουλή ο επικεφαλής της Φαμίλας Κ.Μητσοτάκης θα μας αλλάξει την διατροφή μας..ΜΠΙΖΝΑ Παντού και με ολες τις μεθόδους!!



Οι δημοσιεύεις απηχούν απόψεις των αναγνωστών και η σελίδα ουδεμία ευθύνη φέρει.Εάν βρεθούν τύπου δημοσιεύσεις ψευδής θα διαγράφονται άμεσα!.