Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 23, 2024

Βασίλης Νουλέζας: Ο Μητσοτάκης θυσίασε τους Έλληνες στο βωμό των συμφερόντων φαρμακευτικών εταιρειών – Απέκρυψε σκόπιμα τις παρενέργειες των εμβολίων



Καταπέλτης ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας:


«Ένα ασύλληπτο υγειονομικό έγκλημα Εμβόλιο Astra Zeneca
Η σκόπιμη αποσιώπηση σοβαρών παρενεργειών και επιπλοκών

Μιλάμε για ένα ασύλληπτο έγκλημα, αφάνταστων διαστάσεων. Δεδομένης της απροθυμίας των επιτροπών να «λερώσουν» το όνομα των φαρμακευτικών, η υποκαταγραφή των περιστατικών θρόμβωσης ενδέχεται να φτάνει και στο 1% του πραγματικού αριθμού.

Πάνω στο αλήστου μνήμης δόγμα Μητσοτάκη: «Το καλύτερο εμβόλιο είναι το γρήγορο εμβόλιο», στηρίχθηκαν οι αποφάσεις γι’ αυτό το τερατούργημα πολιτικής ανευθυνότητας, και καθησυχαστικής προπαγάνδας «ειδικών» που με αέρα τηλεαστέρα –παρά επιστήμονα, έπιναν νερό στο όνομα του AstraZeneca.
Η κυβέρνηση προτιμούσε να εξυπηρετεί τα mega – deal με τις φαρμακευτικές, παρά να εξασφαλίζει τη δημόσια υγεία. Προτιμούσε να παίζει ρώσικη ρουλέτα με τις ζωές των πολιτών, παρά να αποσύρει το επικίνδυνο σκεύασμα και ταυτόχρονα έκανε παραγγελίες εμβολίων με όρους διπλωματικής εθελοδουλείας. Θυμηθείτε τη δήλωση Μητσοτάκη ότι «αν φέρω το εμβόλιο Sputnik στη χώρα, θα πέσει η κυβέρνηση». Παπούτσι από τις φάμπρικες της Δύσης «κι ας είναι και μπαλωμένο», και ας πεθαίνει κοσμάκης από θρομβοεμβολές. Οι business πάνω απ’ όλα.
Να θυμηθούμε και ένα μνημειώδες έγκλημα από την Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία που μέσω ανακοίνωσης της τον Αύγουστο του 2021 παρότρυνε τους παιδιάτρους όλης της χώρας να τονίζουν μόνο τα θετικά των mRNA εμβολίων, και να αποσιωπούν σκοπίμως τις παρενέργειες τους, «που ήδη οδήγησαν στην αχρήστευση ενός εμβολίου, πολύ αποτελεσματικού», όπως έγραφε η ανακοίνωση. Αυτό το «αποτελεσματικό» εμβόλιο για το οποίο τόσο… στεναχωρήθηκε η ΕΠΑ που αχρηστεύτηκε, δεν είναι άλλο από το AstraZeneca.
Και πόσες ευθύνες φέρουν όσοι τηλε – ειδικοί ήταν στο payroll των φαρμακευτικών και ανέλαβαν την πλύση εγκεφάλου για μήνες μέσα από τα τηλε – στασίδια τους; Αυτοί που επέβαλλαν στον κόσμο να εμβολιαστεί (και) με το συγκεκριμένο σκεύασμα, και τελικά πείθοντας τους, τους έστειλαν προς τον θάνατο τους; Αυτοί που πλαισίωσαν με τη διαφημιστική προπαγάνδα τους το υγειονομικό απαρτχάιντ της κυβέρνησης Μητσοτάκη και οδήγησαν τον λαό σε εκβιασμούς, πρόστιμα, περιορισμούς ελευθεριών, απολύσεις, ταπεινώσεις, ψυχολογικά βασανιστήρια και κοινωνική απομόνωση;
Ένας ολόκληρος λαός συνεθλίβη στις συμπληγάδες ελεεινών και τρισάθλιων συμφερόντων. Από τη μία η επικινδυνότητα των εμβολίων και από την άλλη το κατεστραμμένο ΕΣΥ που «φράκαρε» και έστειλε δεκάδες χιλιάδες κόσμου στον θάνατο, γιατί δεν έφτασαν ποτέ σε μία από τις λιγοστές ΜΕΘ και οι ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις τους «θέριζαν». Όλα γνωστά, όλα σκόπιμα και όλα προδιαγεγραμμένα.
Εάν είχαμε λειτουργική δικαιοσύνη, θα έπρεπε ήδη να μετράμε σκαμνιά για να καθίσουν όσοι συνέργησαν στο μεγαλύτερο υγειονομικό έγκλημα όλων των εποχών»
Οι δημοσιεύεις απηχούν απόψεις των αναγνωστών και η σελίδα ουδεμία ευθύνη φέρει.Εάν βρεθούν τύπου δημοσιεύσεις ψευδής θα διαγράφονται άμεσα!.