Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 26, 2024

ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΞΩ ΑΠ’ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ Ο Α. ΔΡΙΤΣΑΣ: «ΔΙΑΛΕΞΤΕ: ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΑΣ, Ή ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ;»


Όπως λέει ο λαός, «δεν γίνεται να είσαι «και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ». Αυτό, ουσιαστικά, τόνισε στο δημοτικό συμβούλιο, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης – Ώρα για Δράση», Α. Δρίτσας:

«Ως πολιτικά όντα, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Αν δεν είμαστε διατεθειμένοι, ανεξαρτήτως πού ανήκουμε, να σπάσουμε τις σχέσεις μας με τους βουλευτές, αρχικά, του κυβερνώντος κόμματος, οι οποίοι, ενδεχομένως, θα είναι πρόθυμοι να ψηφίσουν το νομοσχέδιο που θα δίνει το νερό μας στην ΕΥΔΑΠ, δεν έχουμε ρόλο εδώ μέσα. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να πούμε δυνατά, ότι όποιος από τους βουλευτές, είτε του κυβερνώντος κόμματος, είτε της αντιπολίτευσης, υπογράψει ένα τέτοιο νομοσχέδιο, θα είναι ανεπιθύμητος για το Λουτράκι και για το Δήμο, συνολικά. Και όχι μόνο τώρα, αλλά και όταν θα γίνουν οι εκλογές. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι μετρούν το πολιτικό κόστος, ποιους χάνουν. Αν χάνουν τις συμμαχίες που έχουν με δημοτικούς συμβούλους, με τους Δήμους.»

Ο κ. Δρίτσας δεν έλαβε κάποια απάντηση ή δέσμευση από τους δημοτικούς συμβούλους, στα όσα ανέφερε.


Οι δημοσιεύεις απηχούν απόψεις των αναγνωστών και η σελίδα ουδεμία ευθύνη φέρει.Εάν βρεθούν τύπου δημοσιεύσεις ψευδής θα διαγράφονται άμεσα!.