Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 25, 2024

Ν.ΛΟΗΣ: ΕΚΠΕΜΠΕΙ. SOS Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΔΕΥΑΛ - ΑΓ. Θ.


Χθες έγινε μια πολύ ωραία παρουσίαση από τον πρόεδρο των εργαζομένων της ΔΕΥΑΛ - ΑΓ. Θ. των πλεονεκτήματα της /των ΔΕΥΑ, έναντι της ΕΥΔΑΠ, στην οποία θέλει η κυβέρνηση να συγχωνευτούν οι ΔΕΥΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΦΩΚΊΔΑΣ. Επίσης κατατέθηκαν και προτάσεις μείωσης των εξόδων της.

Το κόστος της ενέργειας ηλεκτροδότησης είναι πολύ μεγάλο και πρέπει να γίνουν επενδύσεις και σε αυτό πρέπει να βοηθήσει και ο Δήμος μας, καθώς και οι άλλοι Δήμοι με επενδύσεις στον τομέα αυτόν και στην πίεση της κυβέρνησης για να αποφασιστεί η μεταφορά στο βιομηχανικό τιμολόγιο. 

Η δύσκολη εισπραξιμότητα των οφειλών των καταναλωτών είναι ένα θέμα, όπου η κυβέρνηση θα το χρησιμοποιήσει για την συγχώνευση.

Η ΕΥΔΑΠ, κράτα ως ΑΕ του Δημοσίου τον χαρακτήρα της χάριν του Δημοσίου Συμφέροντος, με τις αποφάσεις του ΣτΕ, άρα δεν μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί ότι ιδιωτικοποιεί η κυβερνηση το νερό, τουλάχιστον δεν μπόρεσε να το κάνει ακόμα, μετά τις αποφάσεις του ΣτΕ...

Εκεί-εκτιμώ- ότι πρέπει να σταθούμε περισσότερο στα προτερήματα των ΔΕΥΑ έναντι της ΕΥΔΑΠ.

Τρεις δήμοι της Κορινθίας, μεταξύ των οποίων ο μεγαλύτερος Δήμος, πιθανότατα με την στάση που κρατούν, μάλλον θέλουν να δείξουν στην κυβέρνηση ότι θέλουν να προχωρήσουν...

Εύχομαι Καλούς Αγώνες .

Οι δημοσιεύεις απηχούν απόψεις των αναγνωστών και η σελίδα ουδεμία ευθύνη φέρει.Εάν βρεθούν τύπου δημοσιεύσεις ψευδής θα διαγράφονται άμεσα!.