Βγαίνει στο προσκήνιο το σκάνδαλο με τα εμβόλια της Pfizer: Έκρυψαν «πανδημία» μυοκαρδίτιδας μετά τον εμβολιασμό – Τρόμος σε όσους συναίνεσαν σε ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας!


Επιτέλους βγαίνει η αλήθεια με τα εμβόλια της Pfizer: Έκρυψαν την «πανδημία» μυοκαρδίτιδας μετά τον εμβολιασμό – Έρευνες και τα στατιστικά που παρουσιάζαμε κατά την διάρκεια της ψευτοπανδημίας!

Εμφανίστηκαν στον ιστότοπο του FDA λίγες ώρες πριν από μια ακρόαση που διοργάνωσε η ηγεσία των Ρεπουμπλικανών Επιτροπή Εσωτερικής Ασφάλειας και Κυβερνητικών Υποθέσεων της Γερουσίας σχετικά με «το πώς οι υγειονομικοί αξιωματούχοι υποβάθμισαν και απέκρυψαν τη μυοκαρδίτιδα και άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με τα εμβόλια κατά της COVID-19».


Ο FDA αναφέρει ότι οι προειδοποιήσεις προέκυψαν από νέα δεδομένα από το σύστημα επιτήρησης ασφαλείας του οργανισμού και αποτελέσματα που δημοσιεύθηκαν τον Οκτώβριο από επιστήμονες που παρακολούθησαν άτομα που εμφάνισαν μυοκαρδίτιδα που σχετίζεται με το εμβόλιο COVID-19.

Κάτι που φυσικά είναι απολύτως ψευδές, αφού ήδη απο τις αρχές του πειράματος είχαμε αναφερθεί σε δεκάδες έρευνες που έδειχναν το τεράστιο κίνδυνο ειδικά στις νεότερες ηλικίες!

Μεγάλα ΜΜΕ επιτέλους μιλούν ανοιχτά στο κοινό γιαυτό το τεράστιο σκάνδαλο που ακόμα δεν έχει ξεσπάσει.


Θα σκεφτεί κάποιος βέβαια και με το δίκιο του, πως αυτοί οι οποίοι απέκρυψαν τις ήδη γνωστές παρενέργειες και θανάτους των εμβολίων, βγαίνουν με θράσος να κατηγορήσουν άλλους χωρίς να κάνουν αυτοκριτική. Οι κωλοτούμπες των κυρίαρχων ΜΜΕ είναι γνωστές, όταν τελειώνει το χρήμα μιλάνε, όσο το χρήμα ρέει είναι ικανοί να συναινέσουν στα μεγαλύτερα εγκλήματα.

Γνώριζαν από τον Φεβρουάριο του 2021 για τον αυξημένο κίνδυνο μυοκαρδίτιδας σε νέους μετά τον εμβολιασμό με τα mRNA εμβόλια κατά της COVID-19.


Η πρόσφατη έκθεση του αμερικανικού Κογκρέσου αποκαλύπτει ότι αξιωματούχοι των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ γνώριζαν από τον Φεβρουάριο του 2021 για τον αυξημένο κίνδυνο μυοκαρδίτιδας σε νέους μετά τον εμβολιασμό με τα mRNA εμβόλια κατά της COVID-19. Παρά τις σαφείς ενδείξεις, οι υγειονομικές αρχές απέκρυψαν τα στοιχεία.

Η έκθεση των 54 σελίδων, που συντάχθηκε από τη Γερουσία των ΗΠΑ, αποκαλύπτει ότι οι αξιωματούχοι του CDC και του FDA, υπό την κυβέρνηση Μπάιντεν, όχι μόνο γνώριζαν για τον κίνδυνο μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας μετά τη χορήγηση των εμβολίων της Pfizer και της Moderna, αλλά και προχώρησαν σε απόκρυψη των δεδομένων, αποφεύγοντας να ενημερώσουν έγκαιρα το κοινό. Αντ’ αυτού, επέλεξαν να περιορίσουν τις πληροφορίες και να εκδώσουν μια τυπική προειδοποίηση, υποβαθμίζοντας τη σοβαρότητα του ζητήματος. Η έκθεση τονίζει ότι η απόφαση αυτή έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή νεαρών Αμερικανών, ιδιαίτερα εφήβων και νεαρών ενηλίκων, καθώς ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας ήταν υψηλότερος σε άντρες ηλικίας 12-17 ετών που έλαβαν το εμβόλιο της Pfizer, όπως επιβεβαιώνουν και επιστημονικές μελέτες που δημοσιεύτηκαν στο *National Center for Biotechnology Information* (NCBI).

Τα πρώτα στοιχεία και η αντίδραση των αρχών

Ήδη από την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2021, παθητικά συστήματα παρακολούθησης στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ισραήλ και την Ευρώπη είχαν αναφέρει αυξημένες περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας μετά τη χορήγηση των mRNA εμβολίων. Παρά τις αναφορές, το FDA δεν έσπευσε να δράσει άμεσα. Τον Ιούνιο του 2021, μετά από πιέσεις και συνεχιζόμενη αξιολόγηση δεδομένων από το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων (VAERS), ο οργανισμός πρόσθεσε προειδοποίηση στις ετικέτες των εμβολίων της Pfizer (BNT162b2) και της Moderna (mRNA-1273), επισημαίνοντας τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων, ιδιαίτερα σε άντρες κάτω των 40 ετών. Ωστόσο, η κίνηση αυτή κρίθηκε ανεπαρκής και καθυστερημένη από πολλούς επικριτές, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι οι αρχές όφειλαν να ενημερώσουν το κοινό πολύ νωρίτερα.

Το CDC, από την πλευρά του, είχε δηλώσει ότι οι περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας ήταν σπάνιες και ότι παρακολουθούνταν στενά μέσω συστημάτων όπως το VAERS. Ωστόσο, η πρόσφατη έκθεση του Κογκρέσου αποκαλύπτει ότι η σπανιότητα των περιστατικών δεν ήταν αυτό που παρουσιαζόταν, ενώ οι κίνδυνοι ήταν γνωστοί και υπαρκτοί, ιδιαίτερα για τις νεότερες ηλικίες.

Επιστημονικά δεδομένα και αντιδράσεις

Μελέτες που δημοσιεύτηκαν στο NCBI επιβεβαιώνουν ότι ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας ήταν υψηλότερος σε άντρες κάτω των 40 ετών, με ιδιαίτερη έμφαση στις ηλικίες 12-17 για το εμβόλιο της Pfizer και 18-24 για το εμβόλιο της Moderna. Παρά τον ισχυρισμό ότι τα περιστατικά παρέμεναν «σπάνια», η έλλειψη διαφάνειας από τις υγειονομικές αρχές έχει προκαλέσει έντονο σκεπτικισμό. Επιπλέον, το γεγονός ότι η Pfizer είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι οι καρδιακές παθήσεις μετά τον εμβολιασμό ήταν εξαιρετικά σπάνιες, επικαλούμενη δεδομένα του CDC, ενισχύει τις κατηγορίες για απόκρυψη και παραπληροφόρηση.

Η αποκάλυψη έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και όταν δημοσιεύτηκε η είδηση, χιλιάδες χρήστες ζητούν την ποινική δίωξη των υπευθύνων, χαρακτηρίζοντας τις ενέργειες των υγειονομικών αρχών «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας». «Ιατρικοί και υγειονομικοί αξιωματούχοι που συνέστησαν το εμβόλιο παρά τη γνώση των κινδύνων πρέπει να λογοδοτήσουν και να δικαστούν».

Οι νομικές συνέπειες και η στάση της Pfizer

Η υπόθεση έχει ήδη πυροδοτήσει νομικές αντιδράσεις. Ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας, Κεν Πάξτον, έχει προσφύγει κατά της Pfizer, κατηγορώντας την εταιρεία ότι παραπλάνησε το κοινό σχετικά με την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του εμβολίου της, ενώ το Κάνσας έχει καταθέσει παρόμοια αγωγή, υποστηρίζοντας ότι η Pfizer απέκρυψε κρίσιμα δεδομένα για τους κινδύνους, όπως η μυοκαρδίτιδα και οι αποβολές.

Η Pfizer, από την πλευρά της, έχει αρνηθεί τις κατηγορίες, δηλώνοντας ότι οι ισχυρισμοί της για το εμβόλιο ήταν «ακριβείς και βασισμένοι στην επιστήμη».

Η αποκάλυψη αυτή αναμένεται να πυροδοτήσει νέες συζητήσεις παγκοσμίως για την ασφάλεια των mRNA εμβολίων και τη διαφάνεια στην λειτουργία των υγειονομικών αρχών. Στην Ελλάδα, το θέμα έχει προκαλέσει ανησυχία σε γονείς και ειδικούς, ιδιαίτερα όσον αφορά τη χορήγηση των εμβολίων σε παιδιά και εφήβους.

Το σκάνδαλο αυτό φέρνει στο προσκήνιο κρίσιμα ερωτήματα για την ισορροπία μεταξύ δημόσιας υγείας, εταιρικής ευθύνης και ελευθερίας του λόγου. Καθώς οι νομικές διαδικασίες εξελίσσονται, η ελληνική αλλά και η παγκόσμια κοινότητα παρακολουθεί στενά, περιμένοντας απαντήσεις και δικαιοσύνη για όσους επλήγησαν.

Επειδή τους ξέρουμε, το καθεστώς της χούντας του Μητσοτάκη, δεν υπάρχει περίπτωση να διεξάγει καμιά έρευνα! Το μόνο που θα κάνει για ακόμα μια φορά θα είναι να θάψει την αλήθεια με κάθε τρόπο.

Οι συνεργάτες του, τα ανθελληνικά hoaxes και όσοι ακόμα συναίνεσαν σε αυτό το έγκλημα, όσοι μας έριχναν τις δημοσιεύσεις επίσημων ερευνών παγκοσμίου φήμης πανεπιστημίων, κινδυνεύουν με πολύ βαριές κατηγορίες.


anazitiseis.gr

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Νεότερη Παλαιότερη