Όταν η δημοσιογραφία μετατρέπεται σε εκτελεστικό όργανο και διατεταγμένη υπηρεσία, υπάρχουν πρόθυμοι σερβιτόροι του Μαξίμου, τύπου Λιάγκα, οι οποίοι φέρουν όλη τη “βρόμικη” δουλειά εις πέρας.
Δεν αποτελεί έκπληξη η άκρως συκοφαντική επίθεση που εντείνεται τις τελευταίες μέρες στο πρόσωπο της Μαρίας Καρυστιανού, μετά την ανακοίνωση του νέου κοινωνικού Κινήματος των πολιτών που τάραξε το πολιτικό σύστημα.
Του Θοδωρή Ζώτου
Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει, έχει κρίση και ξέρει, έχει νου και συνειδητοποιεί το μέγεθος της αλητείας που συντελείται απροκάλυπτα. Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει το “τσουνάμι” που έρχεται να ανατρέψει απ’ τα θεμέλια του το υπάρχον πολιτικό σύστημα, ούτε τα ψεύδη, ούτε η αχαλίνωτη προπαγάνδα, ούτε η φαιδρότητα με την οποία εξαπολύεται λάσπη απέναντί της.
Η αλήθεια όσο κι αν παραποιείται, όσες μεθόδους κι αν χρησιμοποιούν για να την αποκρύψουν, στο τέλος πάντα λάμπει. “Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται”. Όλα στη φόρα, όλα στο φως. Για όλους και για όλα. Οι συκοφάντες πληρώνουν ήδη βαρύ τίμημα για την επιλογή των πράξεων τους, με την καταδίκη και αποκαθήλωσή τους πρωταρχικά στη συνείδηση του λαού και της κοινωνίας.
Υ.Γ. Το νέο Δ.Σ του συλλόγου με επίσημη παραδοχή του ουδέποτε μίλησε για κακοδιαχείριση χρημάτων, είτε κάτι επιλήψιμο. Η λάσπη επιστρέφεται στους αποστολείς της,