Προκρίθηκε στα προημιτελικά η Εθνική Εφήβων - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιουλίου 30, 2014

Προκρίθηκε στα προημιτελικά η Εθνική Εφήβων

Παρά την ήττα της από τη Σερβία (74-69), η εθνική μπάσκετ των εφήβων εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στο Ικόνιο της Τουρκίας.

Οι ήττες της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης και της Ισπανίας από το Μαυροβούνιο και την Τουρκία αντίστοιχα εξυπηρέτησαν την ελληνική ομάδα, η οποία ισοβαθμεί στην τρίτη θέση του 6ου ομίλου με το Μαυροβούνιο με ρεκόρ 2-2, ενώ ακολουθούν Ισπανία και Βοσνία με 1-3.

Με δεδομένο ότι τις δύο τελευταίες ομάδες τις έχει νικήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, η πρόκριση στην οκτάδα είναι εξασφαλισμένη και το αυριανό (16:15) ματς με το Μαυροβούνιο θα καθορίσει απλώς αν η εθνική θα προκριθεί ως τρίτη ή ως τέταρτη του ομίλου.

Ανάλογα με τα αυριανά αποτελέσματα, στα προημιτελικά η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει μία εκ των Κροατίας ή Ιταλίας.


Πηγή: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες