Σύλληψη οκτώ ατόμων στην Πελοπόννησο για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Μαΐου 30, 2015

Σύλληψη οκτώ ατόμων στην Πελοπόννησο για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην Πελοπόννησο για την καταπολέμηση της κλοπής μεταλλικών αντικειμένων και της παράνομης διακίνησης τους, όπου έλεγξαν συνολικά τριάντα τρεις επιχειρήσεις συλλογής, διαχείρισης, επεξεργασίας και ανακύκλωσης μεταλλικών αντικειμένων.
Κατά τους ελέγχους, συνελήφθησαν οκτώ άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί ποινικής προστασίας του περιβάλλοντος, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά είκοσι επτά παραβάσεις, που αφορούν, δύο για την μη νόμιμη λειτουργία των επιχειρήσεων, πέντε για τη μη τήρηση των περιβαλλοντικών κανονισμών και είκοσι για παραβάσεις φορολογικές και του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.
Επιπρόσθετα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 46χρονου αθίγγανου, γιατί σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε φορτηγό όχημα ιδιοκτησίας του, βρέθηκε κινητήρας μοτοποδηλάτου, του οποίου ο αριθμός πλαισίου είχε επιμελώς σβηστεί και κατασχέθηκε.
Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους οδηγήθηκαν στις κατά τόπους Εισαγγελικές Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες