Μεγάλος νικητής της Eurovision ο Σουηδός Σέλμερλοβ -Ποιοι οι δεσμοί του με την Ελλάδα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Μαΐου 24, 2015

Μεγάλος νικητής της Eurovision ο Σουηδός Σέλμερλοβ -Ποιοι οι δεσμοί του με την Ελλάδα

Μεγάλος νικητής του 60ου διαγωνισμού της Eurovision αναδείχθηκε ο Σουηδός καλλονός Μονς Σέλμερλοβ.

O Σέλμερλοβ με το τραγούδι του-εκστρατεία κατά του bullying που πέρασε μικρός, αλλά και τη δυνατή και πρωτότυπη σκηνική του παρουσία κατάφερε να περάσει μπροστά από τα υπόλοιπα φαβορί.

Για αρκετή ώρα πήγαινε στήθος με στήθος με τη Ρωσία, ενώ λίγο πίσω ακολούθησε και η Ιταλία, αλλά τελικά κατάφερε και επικράτησε και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.

H Σουηδία εμφανίστηκε στη 10η θέση και ο εκπρόσωπός της έχει δεσμούς με την Ελλάδα, αλλά και μια συγκλονιστική ιστορία ζωής. Ο Σουηδός Μονς Σέλμερλοβ, στο παρελθόν, δούλευε σε μπαρ της Ρόδου, ενώ έχει πέσει θύμα bullying και επέζησε από τσουνάμι.

O ίδιος κατά την ομιλία του πριν τραγουδήσει ξανά το τραγούδι του ως μεγάλος νικητής δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Η εκπρόσωπος της Ρωσίας Polina Gagarina, που ήρθε δεύτερη, έχει κι αυτή στενούς δεσμούς με την Ελλάδα, ενώ έχει ζήσει αρκετά χρόνια στη χώρα μας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες