Η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στο Παρίσι καταγγέλλει: Η Γαλλία έθεσε εκτός Σένγκεν την Ελλάδα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Μαΐου 04, 2016

Η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στο Παρίσι καταγγέλλει: Η Γαλλία έθεσε εκτός Σένγκεν την Ελλάδα


Μέσω του Twitter η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στο Παρίσι Θωμαΐς Παπαϊωάννου καταγγέλλει ότι η Γαλλία αποφάσισε να αποκλείσει την Ελλάδα από τη Σένγκεν. Η δημοσιογράφος επιστρέφοντας στη γαλλική πρωτεύουσα από την Αθήνα διαπίστωσε στο αεροδρόμιο ότι έπρεπε να περάσει από έλεγχο διαβατηρίων.
Αναλυτικά η κ. Παπαϊωάννου έγραψε στο Twitter:

-Επιστρέφοντας στο Παρίσι από Αθήνα πληροφορηθήκαμε ότι η Ελλάδα είναι εκτός ζώνης Schengen. Έλεγχος διαβατηρίων με τεράστια ουρά.
-Η ουρά για διαβατήρια για όσους ταξιδεύουν από Ελλάδα. Κατά τα άλλα είμαστε στην ευρωζώνη/ ΕΕ...
-Η Γαλλία αποφάσισε με την σειρά της να αποκλείσει την Ελλάδα από την Schengen. Κατά τα άλλα όλοι σέβονται τις συνθήκες...



Η Θωμαΐς Παπαϊωάννου ανέβασε τις φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο Twitter. 
enikos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες