Έφθασε η μεγάλη ημέρα για τον διάπλου της Διώρυγας Κορίνθου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 19, 2017

Έφθασε η μεγάλη ημέρα για τον διάπλου της Διώρυγας Κορίνθου


Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου εκατοντάδες κολυμβητές θα διασχίσουν κολυμπώντας τη Διώρυγα Κορίνθου. H Βούλα Κοζομπόλη , πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και ασημένια Ολυμπιονίκης στο πόλο, καθώς και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, προσκαλεί όλο τον κόσμο να παρακολουθήσουν τον αγώνα κολύμβησης του «CROSS the EURO CANAL. 

Θα είναι μια μεγάλη εμπειρία στις 24 Σεπτεμβρίου στη Διώρυγα της Κορίνθου να παρακολουθήσετε τον Αγώνα Κολύμβησης. Ο διάπλους της διώρυγας μεταξύ Ισθμίων και Ποσειδωνίας έχει μήκος 6.343 μ.


now24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες