Δελτίο τύπου της ΛΑΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ για την υφαρπαγή κατοικίας ηλικιωμένης στο Καλαμάκι Κορινθίας απο την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Οκτωβρίου 19, 2017

Δελτίο τύπου της ΛΑΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ για την υφαρπαγή κατοικίας ηλικιωμένης στο Καλαμάκι Κορινθίας απο την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ


Στην Ηλεκτρονική Δημοσίευση Εκπλειστηριασμού κατοικίας για την 18η/10/2017 στο Ειρηνοδικείο Κορίνθου στην θέση του ''επισπεύδοντος''τον πλειστηριασμό η δεν είχε αναγραφεί η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ αλλά το όνομα συγγενικού προσώπου του οφειλέτη. 

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τη μη παρέμβαση του κινήματος κατά των πλειστηριασμών διότι θεωρήθηκε ενδοοικογενειακή διαφορά. Παρά την απουσία των ''ταραξιών'' η συγκεκριμένη τράπεζα είχε φροντίσει να παρευρίσκεται μεγάλη αστυνομική δύναμη καθώς και δύο περιπολικά για να ....εξασφαλίσουν την αντί πινακίου φακής υφαρπαγή κατοικίας ηλικιωμένης στο Καλαμάκι η οποία είχε μπει εγγυήτρια στο δάνειο του άνεργου γιου της, του αναγραφομένου ως ...επισπεύδοντος!!!

Η Τράπεζα καίτοι εγνώριζε την αντικειμενική αδυναμία τήρησης των υποχρεώσεων του δανειολήπτη, λόγω μεταβολής των δεδομένων του, αρνήθηκε να προβεί σε ρύθμιση του δανείου και προχώρησε σε πλειστηριασμό της κατοικίας της εγγυήτριας για το ποσό των 19800 ευρώ περίπου. Τονίζεται ότι πρόκειται για μονοκατοικία 60τμ σε αρκετά μεγάλο οικόπεδο με εμπορική αξία πολλαπλάσια των 20000ευρω!!!

Με δεδομένο ότι εκτός από την ηθική αναλγησία της πράξης η νομική της υπόσταση είναι αμφισβητήσιμη (και για καθαρά ουσιαστικούς λόγους αλλά και για τυπικούς-διαδικαστικούς) η ΛΑΕ Κορινθίας καλεί το κίνημα αποτροπής πλειστηριασμών, κάθε συλλογικότητα αλληλεγγύης, κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη αλλά και κάθε ενεργό αντιμνημονιακό πολιτικό φορέα σε πλήρη υποστήριξη ηθικού, πολιτικού, νομικού χαρακτήρα για την αποτροπή αυτής της κατάφωρης κοινωνικής αδικίας.

Είναι ολοφάνερο πια ότι οι κερδοσκόποι με κάθε μέσο θα προσπαθήσουν να ''βάλουν στο χέρι για ένα κομμάτι ψωμί'' την λαϊκή περιουσία και να πετάξουν στο δρόμο απλούς ανθρώπους. Είναι η ώρα της επαγρύπνησης και της αλληλοβοήθειας . Δεν είναι η ώρα του κοινωνικού αυτοματισμού και της
απάθειας. Το κακό χτυπά την πόρτα όλων και το ''δεν γίνεται τίποτα'' είναι αυτό που προσπαθούν να σου περάσουν. ΌΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!!!!!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες