Καμμένος: Ελάτε σε εμάς όσοι δεν προσκυνάτε το τουρκικό προξενείο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Απριλίου 23, 2014

Καμμένος: Ελάτε σε εμάς όσοι δεν προσκυνάτε το τουρκικό προξενείο


Πρόταση-πρόσκληση στη Σαμπιχά Σουλεϊμάν –που κόπηκε από ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ- αλλά και όσους «δεν προσκυνούν το τουρκικό προξενείο» απεύθυνε ο Πάνος Καμμένος.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σημείωσε ότι ο στόχος του κόμματός του για τις ευρωεκλογές είναι ένα ποσοστό γύρω στο 11%, το οποίο έλαβαν οι ΑΝΕΛ και στις εκλογές του Μαΐου του 2012, ενώ απευθυνόμενος στους υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματός του σημείωσε ότι θα έχουν όλοι ίσες ευκαιρίες για να προβάλουν τα επιχειρήματά τους.

Ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση προς τα υπόλοιπα κόμματα λέγοντας πως θα τους εκπροσωπήσουν «χούλιγκαν των γηπέδων, καλλιτέχνες και τραγουδιστές», ενώ άσκησε σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για τον οποίο τόνισε ότι «θα μεταφέρει τον αμανέ στο ευρωκοινοβούλιο» με το ψηφοδέλτιό του.

«Οι ΑΝΕΛ λένε όχι σε μια Ευρώπη υπό την κυριαρχία της Γερμανίας και τάσσονται υπέρ της Ευρώπης στην οποία ενέταξε την Ελλάδα ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και διατήρησε ο Ανδρέας Παπανδρέου» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.

Τέλος, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι το κόμμα του θα έχει πρώτα συνομιλίες με άλλες ευρωπαϊκές δυνάμεις πριν αποφασίσει σε ποια ευρωομάδα θα ενταχθεί.

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες