Απροσπέλαστο το κέντρο λόγω της πορείας της ΑΔΕΔΥ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιουλίου 09, 2014

Απροσπέλαστο το κέντρο λόγω της πορείας της ΑΔΕΔΥ

Απροσπέλαστο είναι σήμερα το κέντρο λόγω της 24ωρης απεργίας που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ κατά των απολύσεων, της διαθεσιμότητα αλλά και των νέων περικοπών σε μισθούς και συντάξεις.
Αυτή την ώρα είναι κλειστή η οδός Σταδίου, καθώς οι διαδηλωτές πραγματοποιούν πορεία προς την Βουλή. Στην κινητοποίηση συμμετέχει και η ΠΟΕ – ΟΤΑ, καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ, όπως και εργαζόμενοι του υπουργείου Πολιτισμού.
Λόγω της απεργίας δεν θα λειτουργήσουν οι υπηρεσίες του δημόσιου τομέα, ενώ συμμετέχουν και οι νοσοκομειακοί γιατροί, γι’ αυτό και σήμερα τα νοσοκομεία της χώρας θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας.
Απεργούν επίσης οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Κορυδαλλού και σήμερα δεν θα πραγματοποιηθούν επισκεπτήρια συγγενών κρατουμένων, επισκεπτήρια συνηγόρων και παραλαβές και μεταγωγές κρατουμένων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα εκδικάζεται και η προσφυγή του Δημοσίου με την οποία ζητά να κριθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία – αποχή διαρκείας της ΑΔΕΔΥ από κάθε διαδικασία αξιολόγησης.
Πηγή: crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες