Μπουλντόζες στο μνημείο των πεσόντων της Κατοχής στα Εξαμίλια - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουλίου 26, 2014

Μπουλντόζες στο μνημείο των πεσόντων της Κατοχής στα Εξαμίλια

Σοβαρές καταγγελίες από τον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Θοδωρή Βασιλακόπουλο πως χθες το πρωί η ΔΕΣΦΑ βεβήλωσε το μνημείο των πεσόντων-το οποίο βρίσκεται στα Εξαμίλια- από τους ΝΑΖΙ κατά την κατοχή.
Με μπουλντόζες επιχείρησε ο πάροχος του φυσικού αερίου στην Πελοπόννησο, να περάσει σωλήνες κοντά στο μνημείο. Ο Θοδωρής Βασιλακόπουλος τόνισε πως οι εργολάβοι δήλωσαν πως είχαν στην κατοχή τους προεδρικό διάταγμα και άδεια από την εφορία νεωτέρων μνημείων και ότι έχουν πληροφορηθεί οι τοπικοί άρχοντες. Ακόμα ανέφερε πως σε συνάντηση με τον δήμαρχο Κορινθίων πριν δεκαπέντε ημέρες δήλωσε πως θα καταφύγει σε ασφαλιστικά μέτρα ενώ σε σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Θοδωρή Βασιλακόπουλο ανέφερε πως λόγω της παρουσίας προεδρικού διατάγματος λίγα είναι αυτά που μπορούν να γίνουν.
Ο εκπρόσωπος όμως του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας τόνισε πως ανεξάρτητα ποιος έχει την ευθύνη, αυτή είναι μια προσβολή για όσους αγωνίζονται για την αξιοπρέπεια τους και ξεκαθάρισε πως είναι αιτία πολέμου.
Ρεπορτάζ: Χρήστος Παραλόπουλος
Πηγή: fresh-press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες