Σχίνος-Αλεποχώρι: Οι εξαγγελίες έμειναν…εξαγγελίες…! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Αυγούστου 30, 2014

Σχίνος-Αλεποχώρι: Οι εξαγγελίες έμειναν…εξαγγελίες…!

ολύ άσχημα εξελίσσονται τα πράγματα για τον δρόμο Σχίνος-Αλεποχώρι.
Ο απερχόμενος αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας  κ.Παπαγγελόπουλος στον απολογισμό του προσπέρασε το έργο αυτό, που έχει χαρακτηριστεί πρώτης προτεραιότητας.
Τον Ιανουάριο ο ίδιος ο περιφερειάρχης στην Κόρινθο ανακοίνωσε ότι ο δρόμος θα χρηματοδοτηθεί με  10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ όπως είπε προχωρά σε συνεργασία με την περιφέρεια Αττικής η μελέτη.
Σήμερα 8 μήνες μετά η κατάσταση είναι απελπιστική.
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΕΙ Η ΜΕΛΕΤΗ
Ενώ οι πληροφορίες λένε ότι το υπουργείο δεν ξέρει τίποτα για τα 10 εκατομμύρια ευρώ…!
Το χειρότερο είναι ότι η περιφέρεια Αττικής δεν έχει καμία διάθεση να αναλάβει το κομμάτι που της αναλογεί στην μελέτη παρά το γεγονός ότι υπάρχουν 400.000 ευρώ για την ολοκλήρωση της…!
Στην πράξη ο δρόμος έχει μπεί στις καλένδες και απαιτούνται πλέον ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ απο τον νέο αντιπεριφερειάρχη κ.Πελοπίδα Καλλίρη, για να μάθει και ο κόσμος την αλήθεια και να μην ζεί ψεύτικα όνειρα..!
Αμεσα πρέπει να πάρει θέση για το έργο αυτό και ο επικεφαλής της «Πελοποννησιακής Συνεργασίας» Γιώργος Δέδες που πάλεψε για τον δρόμο αυτό…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες