Νέο ξεκίνημα για το τμήμα κολύμβησης του Ποσειδώνα Λουτρακίου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Αυγούστου 23, 2014

Νέο ξεκίνημα για το τμήμα κολύμβησης του Ποσειδώνα Λουτρακίου

Το ΔΣ του Α.Ο "ΠΟΣΕΙΔΩΝ" Λουτρακίου, μετά την ομαλοποίηση της λειτουργίας του νεότευκτου Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λουτρακίου, αποφάσισε  την επαναδραστηριοποίηση του κολυμβητικού τμήματος του Ομίλου και τη συνέχιση της πενηντάχρονης, εξαιρετικά επιτυχημένης  πορεία του.
Έχει ήδη γίνει  η πρόσληψη καταξιωμένου προπονητή - παιδαγωγού, πανεπιστημιακού επιπέδου (του συμπατριώτη μας Χατζάρα Γιάννη), για την επίτευξη των υψηλών στόχων του Ομίλου....

Η διοίκηση, πιστή στο ιδεώδες του ερασιτεχνικού αθλητισμού, θα δώσει την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά του Δήμου, εντελώς δωρεάν για ένα μήνα, να έλθουν σε επαφή με το υγρό στοιχείο και να γνωρίσουν το άθλημα της κολύμβησης και τους κανόνες του.
Ακόμη η Διοίκηση, κατανοώντας τις οικονομικές δυσκολίες της σημερινής οικογένειας, μείωσε τη μηνιαία συνδρομή από τριάντα (30) σε δεκαπέντε  (15) ευρώ  (ελάχιστο ποσό για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών και μόνο). Επιπροσθέτως, για τους αθλητές και αθλήτριες όλων των άλλων τμημάτων του Ομίλου, που θέλουν ν' ασχοληθούν και με την κολύμβηση, η συνδρομή θα είναι μόνο δέκα (10) ευρώ.
Η όλη δραστηριότητα και ανάπτυξη του κολυμβητικού τμήματος θα υποστηρίζεται από ομοσπονδιακό προπονητή ο οποίος θα ενισχύει και θα συμπληρώνει το έργο του προπονητή μας.
Οι αθλητές της κολύμβησης, όπως και οι άλλοι 500 και πλέον αθλητές και αθλήτριες όλων των αθλημάτων του ομίλου μας, θ' απολαύσουν τη χαρά του αθλητισμού, της δημιουργίας, της ευγενούς άμιλλας και θα βοηθηθούν απεριόριστα στη σωματική και πνευματική τους ανάπτυξη.
Πιστεύουμε πως όλοι οι φίλοι του "ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ" θα στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια προς όφελος τις κοινωνίας του Δήμου μας.
                          ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ   
Σακελλάρης Δ. 6978411399-
Γεωργίου Χ. 6978227700-
Σπυράκης Χ. 6945429200    

   Από 21 Αυγούστου  και στο γραφείο του συλλόγου Παν. Τσαλδάρη 5    ώρα 11:00πμ ως 01:00μμ και 7:30μμ ως 09:30μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες