Ξαναβρήκαν το γιο τους που τον έχασαν στο τσουνάμι - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Αυγούστου 20, 2014

Ξαναβρήκαν το γιο τους που τον έχασαν στο τσουνάμι

Επειτα από δέκα χρόνια, μια οικογένεια από την Ινδονησία, που είχε χάσει τα παιδιά της στο τσουνάμι του 2004, επανενώθηκε ως εκ θαύματος, αφού μετά την ηλικίας 14 ετών κόρη βρέθηκε ζωντανός και ο μεγαλύτερος αδελφός της.
Η Τζαμίλια και ο Σέπτι Ρανγκούτι ξαναβρήκαν το γιο τους, ηλικίας 17 ετών πλέον, σε μια κωμόπολη στη Σουμάτρα. Το παιδί ζούσε για χρόνια στους δρόμους και κοιμόταν σε εγκαταλειμμένα καταστήματα. Η οικογένεια επανενώθηκε στο σπίτι ενός ζευγαριού που μια νύχτα ανακάλυψε το μικρό Αρίφ να κοιμάται έξω από το Ιντερνετ καφέ που διατηρούσαν στην περιοχή. Του επέτρεψαν να κοιμάται στο καφέ για πολλούς μήνες. Ο Αρίφ τους επισκεπτόταν τακτικά κι εκείνοι του έδιναν τρόφιμα και ρούχα. Μόνο όταν είδαν στην τηλεόραση μια φωτογραφία του Αρίφ, με τη διεύθυνση της οικογένειάς του, κατάλαβαν ότι επρόκειτο για θύμα από το τσουνάμι και επικοινώνησαν με τους γονείς. Το παιδί τούς είχε πει μόνο ότι έφτασε εκεί από το Μεντάν, της βόρειας Σουμάτρας. Ποτέ όμως δεν διευκρίνισε πώς έφτασε μέχρι εκεί.
(ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες