«Πράσινο» για 1.130 προσλήψεις σε ΟΤΑ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 19, 2014

«Πράσινο» για 1.130 προσλήψεις σε ΟΤΑ

Προσλήψεις 1.130 εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μέχρι το τέλος του 2014 έχουν προγραμματιστεί από το υπουργείο Εσωτερικών, προκειμένου να καλυφθούν άμεσες ανάγκες των δήμων και των περιφερειών της χώρας, στις οποίες θα δοθεί προτεραιότητα σε επιτυχόντες παλαιότερων διαγωνισμών του ΑΣΕΠ. 

Από το σύνολο των προσλήψεων οι 450 αφορούν μόνιμο προσωπικό και οι 680 αφορούν συμβασιούχους, εκ των οποίων οι 500 μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ και οι 180 που θα χρηματοδοτηθούν από τον κρατικό προϋπολογισμό. 

Οι 450 θέσεις του μόνιμου προσωπικού, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του υπουργείου Εσωτερικών, που έχει εγκριθεί από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, θα αφορούν επιτυχόντες σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ από το 2008 και μόνο για τις κατηγορίες πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Εθνους», η κατανομή των 450 θέσεων θα γίνει σε συνεργασία του υπουργείου Εσωτερικών με τους δήμους και τις περιφέρειες στη βάση των αναγκών σε εξειδικευμένο προσωπικό που έχει κάθε ΟΤΑ. Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Εθνος» 


Πηγή: www.in2life.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες