Αμίαντος στον βυθό της θάλασσας του Λουτρακίου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 23, 2014

Αμίαντος στον βυθό της θάλασσας του Λουτρακίου

Έκπληκτοι έμειναν οι δύτες της Ομάδας Εθελοντών Δυτών Loutraki Divers με όσα αντίκρισαν στον βυθό της θάλασσας...


Κάποιοι ασυνείδητοι είχαν πετάξει αμιαντοσωλήνες, σε απόσταση μόλις 15 μέτρων από την ακτή, σε βάθος 7 μέτρων.

Αρχικά βρέθηκε ένας τεράστιος αμιαντοσωλήνας μήκους 13 μέτρων, ο οποίος είχε τα χαρακτηριστικά των παλιών σωλήνων ύδρευσης από αμίαντο.

Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Σε άλλη κατάδυση που είχε στόχο την ανέλκυση στερεών απορριμμάτων ανακαλύφθηκε ότι στον βυθό υπήρχαν και άλλοι σωλήνες αμιάντου, όπως και διάσπαρτα κομμάτια ίδιου υλικού καθώς και τμήματα από στέγες ΕΛΕΝΙΤ.

Η Ομάδα Εθελοντών Δυτών μάλιστα με έγγραφό της που δημοσιοποιήθηκε μόλις τώρα, έχει ζητήσει από το Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου από τις 19/2/2014 την άμεση ανέλκυση των παραπάνω υλικών που είναι επικίνδυνα τόσο για τους λουόμενους όσο και για το θαλάσσιο περιβάλλον.



Εντύπωση ωστόσο κάνει που δημοσιοποιείται σήμερα μετά από τόσο καιρό η αίτηση προς το Λιμενικό Ταμείο. Χαρακτηριστικό είναι και το Video που ανατρήθηκε στο youtube στις 22 Σεπτέμβρη 2014.





Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες