Κουτσούμπας κατά πάντων - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 21, 2014

Κουτσούμπας κατά πάντων

Για έργο εκβιασμών, τρομοκρατίας, εμπορίου ψεύτικων ελπίδων και κάλπικης αντιπαράθεσης μεταξύ της «αντιπολίτευσυγκυβέρνησης» ΝΔ- ΠΑΣΟΚ και της αξιωματικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων κομμάτων για το ποιος είναι ο καλύτερος διαπραγματευτής για το χρέος που αναγνωρίζουν και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στην ομιλία του στο 40ό Φεστιβάλ ΚΝΕ- Οδηγητή, στο Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης».
Σύμφωνα με το ΑΠΕ, εγκάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι με το πρόγραμμά του «προσπαθεί να βάλει οριστική «ταφόπλακα» σε ό,τι ριζοσπαστικό υπάρχει σε συνειδήσεις, σε αιτήματα του κινήματος, θέλει το κίνημα και τον λαό, τη νεολαία υποταγμένη, να αποδέχεται τα ψίχουλα για την ανάκαμψη των κερδών των μονοπωλίων, για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους, στόχους παντελώς ξένους και εχθρικούς προς τα πραγματικά συμφέροντα των εργατών, των υπαλλήλων, των αυτοαπασχολούμενων, των αγροτών».
Ο κ. Κουτσούμπας, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις διεργασίες στο εσωτερικό των κομμάτων και είπε ότι οι εξελίξεις στο πολιτικό σύστημα της χώρας θα επηρεαστούν από συνολικότερες διεργασίες στην ΕΕ και στην Ευρωζώνη και θα αφορούν αλλαγές στα υπάρχοντα κόμματα, αλλά και συνολικά στους θεσμούς στη Βουλή, στις αρμοδιότητες του Προέδρου της Δημοκρατίας, στην ενίσχυση της εκτελεστικής εξουσίας γενικότερα έναντι της κοινοβουλευτικής και άλλα ανάλογα μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες