Hμέρα χωρίς αυτοκίνητο στον δήμο Κορινθίων - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 20, 2014

Hμέρα χωρίς αυτοκίνητο στον δήμο Κορινθίων

Ο Δήμος Κορινθίων, συμμετέχει στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2014 - Οι δρόμοι μας, η Επιλογή μας» και προσκαλεί  τους συμπολίτες μας ....
την Κυριακή 21/09/2014 στο κέντρο της πόλης της Κορίνθου, όπου από τις 9π.μ. μέχρι και τις 2μ.μ. οι δρόμοι  θα είναι κλειστοί για τα αυτοκίνητα.

Η προσέλευση των συνδημοτών μας, είτε πεζοί είτε με ποδήλατο, θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να γιορτάσουμε όλοι μαζί την «Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο» .

Την ίδια ημέρα και στις 11:00΄ π.μ. στο Φλοίσβο «Πλατεία Ελ. Βενιζέλου», μικροί αλλά και μεγάλοι είναι προσκεκλημένοι σε δραστηριότητες που περιλαμβάνουν πολύ παιχνίδι, ποδήλατο, ζωγραφική και αρκετή  μουσική !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες