Έγραψε ''άριστα'' για ακόμα μια φορά η πανελλήνια έκθεση ''Κορινθία 2014''(pics) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Οκτωβρίου 02, 2014

Έγραψε ''άριστα'' για ακόμα μια φορά η πανελλήνια έκθεση ''Κορινθία 2014''(pics)


Με μεγάλη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση επισκεπτών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου 2014 στο Βέλο Κορινθίας τα εγκαίνια της 6ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης Κορινθία 2014....


Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κος Βασίλης Νανόπουλος τόνισε τη σημασία της Έκθεσης η οποία αποτελεί πλέον συνάντηση της μεταποίησης του εμπορίου και των υπηρεσιών με τον πολιτισμό και τη ψυχαγωγία.  Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διανύουμε, το επιμελητήριο Κορινθίας, αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή του για την παροχή μιας υψηλού επιπέδου διοργάνωσης, εξελίσσοντας τις υπηρεσίες και βελτιώνοντας τις υποδομές του.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο αν. υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κος Νικός Ταγαράς ενώ παραβρέθηκαν ο βουλευτής Β’ περιφέρειας Αθηνών κος Παναγιώτης Κουρουμπλής ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Τσούκαλης ως εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, ο βουλευτής Α΄ Πειραιά και Νήσων κος Παναγιώτης Μελάς ως εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελ/σου-Δυτ. Ελλάδος και Ιονίων Νήσων κος Γιώργος Διδασκάλου, ο περιφερειάρχης κος Πέτρος Τατούλης, ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κος Πελοπίδας Καλλίρης, η θεματική αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου, οι δήμαρχοι του νομού, εκπρόσωποι σωμάτων ασφαλείας, ο εκπρόσωπος της ΔΕΘ κος Κυριάκος Ποζρικίδης, πρόεδροι και εκπρόσωποι επιμελητηρίων και πολλοί εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της Κορινθίας και της Πελοποννήσου.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν καθημερινά ενδιαφέρουσες ημερίδες και πολιτιστικές εκδηλώσεις  από διάφορους συλλόγους και φορείς.


Η έκθεση είναι ανοιχτή 5μμ-10μμ καθημερινά και το Σαββατοκύριακο 10πμ-10μμ ,με δωρεάν είσοδο και παρκινγκ. Επίσης υπάρχει πρόβλεψη για δωρεάν μετακίνηση του κοινού  από το σταθμό του προαστιακού  στο χώρο της Έκθεσης με λεωφορεία του ΚΤΕΛ.

Για περισσότερες πληροφορίες www.korinthianexhibition.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες