Καιρός: Εξασθενούν οι άνεμοι, ανεβαίνει λίγο η θερμοκρασία - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Οκτωβρίου 20, 2014

Καιρός: Εξασθενούν οι άνεμοι, ανεβαίνει λίγο η θερμοκρασία

«Ποδαρικό» με γενικά αίθριο καιρό κάνει σήμερα η εβδομάδα. Εξασθενούν οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο, ανεβαίνει λίγο η θερμοκρασία. Μικρή άνοδος και την Τρίτη.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ:

Αττική
Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις ξεκινά η εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί από 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στην κεντρική Μακεδονία. Τις πρωτινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία από 8 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Ο καιρός σήμερα θα είναι γενικά αίθριος. Τις πρωινές ώρες απαιτείται προσοχή στα ηπειρωτικά, κυρίως στις βορειότερες περιοχές, καθώς η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός. Στις βορειότερες περιοχές η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Με αίθριο καιρό ξεκινά η εβδομάδα. Τις πρωινές ώρες αναμένονται τοπικές νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη με πιθανότητα πρόσκαιρων ασθενών βροχών και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και την Τρίτη

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και την Τρίτη, με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ τοπικά στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 4 ή 5 μποφόρ. Από το απόγευμα οι άνεμοι θα στραφούν σε δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο.
Πηγή: ΕΜΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες