«Βούλιαξε» στο Λονδίνο ο Αστέρας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Οκτωβρίου 24, 2014

«Βούλιαξε» στο Λονδίνο ο Αστέρας


Μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις κόντρα στην Μπεσίκτας και την Παρτιζάν, ο Αστέρας Τρίπολης είχε δικαίωμα στο όνειρο, η Τότεναμ, όμως, τον προσγείωσε απότομα.

Η διαφορά κλάσης μεταξύ των δύο ομάδων ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής και η αγγλική ομάδα έφθασε εύκολα στη νίκη με 5-1. Πάντως, τo σκορ ήταν βαρύ, ειδικά βάσει της εικόνας του Αστέρα στο πρώτο μέρος.

Κομβικό σημείο του ματς ήταν το 28ο λεπτό, όταν ο Πάρα με το σκορ στο 1-0 (13′ Κέιν) νικήθηκε δυο φορές από τον Γιορίς σε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία και στο επόμενο λεπτό ο Λαμέλα σημείωσε το 2-0.

Οι Αρκάδες ωστόσο, δεν το έβαλαν κάτω και στο δεύτερο ημίχρονο είχαν δυο-τρεις καλές στιγμές για να σημειώσουν ένα γκολ και να πάρουν ψυχολογία, όμως στην σημαντικότερη εξ αυτών, ο Γιορίς έκανε εκπληκτική απόκρουση σε γυριστό σουτ του Ουσέρο.

Το τρίτο γκολ ήρθε από τον Λαμέλα στο 66′, το 4-0 στο 75′ από τον Κέιν, ενώ στο 81′ ο ίδιος παίκτης έκανε το 5-0.

Ο Αστέρας Τρίπολης απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 87′, καθώς ο Γιορίς αποβλήθηκε για φάουλ στον Τσοκάνη και με τον Ποτσετίνο να έχει κάνει και τις τρεις αλλαγές του, στο τέρμα κάθισε ο Κέιν.

Ο Μπαράλες εκτέλεσε το φάουλ, ο Κέιν έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του κι ο Αστέρας πέτυχε το γκολ της τιμής στο 89′.

TOTENAM: Γιορίς, Φερτόνγκεν, Φάζιο, Ντέιβις, Ντάιερ, Ντεμπελέ, Καπουέ, Λαμέλα (76′ Ερικσεν), Τάουνσεντ (83′ Λένον), Κέιν, Αντεμπαγιόρ (76′ Τσαντλί)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Κοζίτσκι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Μουνάφο, Ουσέρο, Ρόλε (73′ Μπαράλες), Τσοκάνης, Μάσα (82′ Μπακασέτας), Πάρα (80′ Νίκο Φερνάντες)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες