Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΛΟΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΦΕΡΕ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Οκτωβρίου 24, 2014

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΛΟΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΦΕΡΕ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Μετά από την επίσκεψή του στην Κύπρο τον περασμένο μήνα ο Νίκος Λόης, προσκεκλημένος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής Κύπρου κ. Ησαια συναντήθηκε με μεγάλο τουριστικό πρακτορείο, όπου σχεδιάστηκε η διαφήμιση του Λουτρακίου στην Κύπρο με τον ερχομό στο Λουτράκι αρχικά τουριστικών πρακτόρων για να θαυμάσουν τις ομορφιές του τόπου μας και εξασφαλίστηκε πρόσκληση για την Τουριστική έκθεση ΤΑΞΙΔΙ η οποία διοργανώνεται για 18η συνεχή χρονιά στις 24-26 Απριλίου στην Λευκωσία.

Ο Νίκος Λόης προώθησε ηλεκτρονικά την πρόσκληση προς τον Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και προς τον Οργανισμό Τουρισμού Λουτρακίου προκειμένου να προβούν στις ενέργειες συμμετοχής στην εν λόγω έκθεση. 




Επίσης εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον Μητροπολίτη για την απίστευτη φιλοξενία μας και ευελπιστεί σε συνεχή συνεργασία μεταξύ του Δήμου μας και της Κύπρου και ελπίζει να καταλάβει ο Δήμος μας ότι πρέπει να συμμετέχει το Λουτράκι στην επιτυχημένη αυτή έκθεση για να αποκομίσει ιδιαίτερα οφέλη για τον τουρισμό του τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες