ΒΙΝΤΕΟ-Έντονοι διάλογοι του πρύτανη με τους φοιτητές - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Οκτωβρίου 30, 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Έντονοι διάλογοι του πρύτανη με τους φοιτητές


Έντονοι διάλογοι εκτυλίχθηκαν μεταξύ του πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θ. Φορτσάκη και των φοιτητών, όταν μία ομάδα εξ αυτών εισέβαλε στην αίθουσα, όπου συνεδρίαζε η Σύγκλητος.
Ο κ. Φορτσάκης ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Έξω, απλώσατε χέρι πάνω μου;», ενώ επαναλάμβανε, με έντονο ύφος: «Έξω είπα, Απλώσατε χέρι στον πρύτανη; Έξω».
Και συνέχισε: «Φύγετε, γιατί μας κρατάτε παράνομα. Μας έχετε κλείσει μέσα. Θέλω να βγω έξω τώρα. Άνοιξε μου να βγω. Επαναλαμβάνω, για άλλη μία φορά ότι η παρουσία σας με απειλεί. Αισθάνομαι ότι με απειλείτε. Σας ξαναλέω ότι θα ζητήσω προστασία από τον εισαγγελέα. Φύγετε, λοιπόν, από 'δω μέσα».
Από την πλευρά της, μία φοιτήτρια, απευθυνόμενη στον πρύτανη, επισήμανε: «κ. Φορτσάκη, πιστεύετε ότι είστε υπουργός Δικαιοσύνης, για να συλλαμβάνετε και να διώχνετε κόσμο; Είστε μέλος της κυβέρνησης; Είστε μέλος της ΝΔ; Τι πολιτική κάνετε μέσα στο πανεπιστήμιο;».
Δείτε το βίντεο 
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες