Αυτό που δεν έκαναν οι διοργανωτές του Τριάθλου το έκανε ο Σύλλογος Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Οκτωβρίου 21, 2014

Αυτό που δεν έκαναν οι διοργανωτές του Τριάθλου το έκανε ο Σύλλογος Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου

Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές και τις εθελοντικές ομάδες.
Ολοκληρώθηκε την σήμερα Κυριακή με επιτυχία το Ευρωπαϊκό Κύπελλο/Μεσογειακό Πρωτάθλημα τρίαθλου στο Λουτράκι.


Η διοργάνωση ξεκκινήσε στις 9:30 το πρωί με το αγώνισμα της κολύμβησης.Ακολουθήσε η ποδηλασία στη κεντρική λεωφόρο του Λουτρακίου συνολικής απόστασης 20.1 χιλιομέτρων και ολοκληρώθεικε με τον αγώνα δρόμου (5χλμ.) που τερματίσε περίπου 2.5-3 ώρες αργότερα στη κεντρική πλατεία της Κορίνθου.


Ο σύλλογος μας υποστήριξε των αγώνα με 7 εθελοντές καθώς επίσης παραχωρήθηκε κατα την διάρκεια του αγώνα το ραδιοδίκτυο του Συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές και τις εθελοντικές ομάδες (Σύλλογος Πυροπροστασίας Δασών Παράρτημα Κορίνθου,Ομάδα δασοπυρόσβεσης Σοφικού,Σύλλογος εθελοντών χιλιομοδίου,Ομάδα Διάσωσης Κορίνθου,Διασωστικό Σώμα Πήγασος).

Πηγή:http://loutrakifire.freeforums.net/thread/67/tr1athlon-loutraki-2014

Σχόλιο.
Να υπενθυμίσουμε στους δύο Δημάρχους, Λουρακίου - Κορίνθου, και στον πρόεδρο κ. Γιώργο Γερόλυμπο αλλα και στο διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Μεσογειακής Ομοσπονδίας Τριάθλου, ότι οφείλουν να ευχαριστήσουν και όλους εκείνους που συμμετείχαν εθελοντικά για την καλύτερη διεξαγωγή του αγώνα όπως δημότες ως εθελοντές, κριτές η οτιδήποτε πρόσφεραν δωρεάν με τη παρουσία τους, και τέλος τους εθελοντικούς συλλόγους Λουτρακίου, Κορινθου, Σοφικού, χιλιομοδίου.

(Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτό. Τους δύο Δήμους και φυσικά τους δύο Δημάρχους, την αστυνομία αλλά και το λιμεναρχείο που είχαν ασφαλίσει τη διαδρομή. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό και ο αγώνας έγινε σε εξαιρετική ατμόσφαιρα).........
Διαβάστε στον παρακάτω σύνδεσμο όλο το άρθρο......
http://brakefm.blogspot.gr/2014/10/2015-half-iron-man.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες