Το ΑνταλλάΖΩ στην Κόρινθο σας περιμένει (video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Οκτωβρίου 23, 2014

Το ΑνταλλάΖΩ στην Κόρινθο σας περιμένει (video)

Ενας ομορφος , ζεστός χώρος έχει δημιουργηθεί στην Κόρινθο το "ΑνταλλάΖΩ"για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.


Εκτός από ρούχα και παπούτσια μπορείτε να φέρετε προς ανταλλαγή τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη ατομικής υγιεινής, είδη καθαρισμού, λάδι, παιδικές τροφές.

Μπορούμε με περηφάνεια να πούμε ότι το ΑνταλλάΖΩ λειτουργεί άριστα παρά την ολοένα αυξανόμενη προσέλευση των συμπολιτών μας. Γιατί τα χέρια των εθελοντριών μας κάνουν θαύματα. Γιατί οι Κορίνθιοι φίλοι του που προσφέρουν είδη ξεπερνούν κάθε προσδοκία.Και πάνω απ'όλα γιατί αναπτύσσονται σχέσεις αλληλεγγύης και αγάπης για το συνάνθρωπο και μεταξύ μεμονωμένων ατόμων και μεταξύ των εθελοντικών ομάδων κοινωνικής αλληλεγγύης που δραστηριοποιούνται στην Κορινθία.Μια σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον.



http://korinthostv.gr

1 σχόλιο:

  1. Εδώ που μας εφτασαν να πουμε μπραβο, για κατι που θα επρεπε να μεριμνησει το κρατος...
    Αλλα τιποτα δεν είναι τυχαιο εστω και ετσι βλέπουμε ότι η ανθρωπια ακομα υπαρχει...
    Μπορούμε να ελπιζουμε...Ξανα μπραβο σε αυτή την πρωτοβουλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες