Τα ΜΑΤ ψέκασαν μαθητή εξ επαφής στην κινητοποίηση έξω από το υπουργείο Παιδείας - Μία προσαγωγή - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Νοεμβρίου 21, 2014

Τα ΜΑΤ ψέκασαν μαθητή εξ επαφής στην κινητοποίηση έξω από το υπουργείο Παιδείας - Μία προσαγωγή


Επεισόδια μικρής κλίμακας σημειώθηκαν λίγο νωρίτερα στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο έξω από το υπουργείο Παιδείας με τα ΜΑΤ να κάνουν χρήση χημικών κατά των μαθητών και μία προσαγωγή.

Οι μαθητές είχαν καλέσει για συμβολική περικύκλωση του Υπουργείου Παιδείας. Η κυβέρνηση απάντησε με δύο προσαγωγές μαθητών. Ο πρώτος ύστερα από την πίεση των καθηγητών και των μαθητών αφέθηκε ελεύθερος.


Μαθητές "μην μας σταματάτε και φύγετε από εδώ να πάτε στο περίπτερο να κλεψετε νερό"
Η παρουσία των δυνάμεων καταστολής υπήρξε ισχυρή και προκλητική από την αρχή της κινητοποίησης, με άνδρα των ΜΑΤ να ψεκάζει, εξ επαφής, μαθητή. Κατά τη διάρκεια της έντασης, υπάλληλοι του υπουργείο Παιδείας βγήκαν από τα γραφεία τους, δηλώνοντας ότι είναι μαζί με τους μαθητές.
Αυτή την ώρα οι μαθητές και οι φοιτητές σε ενδειξη αλληλεγγύης στον προσαχθέντα πορεύονται με πορεία προς την ΓΑΔΑ.


ertopen.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες