ΒΙΝΤΕΟ-"Μάχη" Παπαδάκη - Γεωργιάδη on air για τον Καρατζαφέρη - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Νοεμβρίου 21, 2014

ΒΙΝΤΕΟ-"Μάχη" Παπαδάκη - Γεωργιάδη on air για τον Καρατζαφέρη

"Μάχη" μεταξύ του δημοσιογράφου, Γιώργου Παπαδάκη και του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, ξέσπασε στον "αέρα" της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1, με αφορμή το οικονομικό σκάνδαλο που είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά τον Γιώργο Καρατζαφέρη.
Η σύγκρουση ξέσπασε, όταν ο κ. Παπαδάκης είπε στον κ. Γεωργιάδη ότι, αν έκανε καλά τη δουλειά του ως βουλευτής, θα είχε αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει καλά με τον πρόεδρο του κόμματός σας.
Από την πλευρά του, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ δήλωσε με κατηγορηματικό τρόπο ότι κανένα στέλεχος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού ούτε ήξερε ούτε θα μπορούσε να ξέρει. «Λέτε να μπορεί να ξέρει κάποιος για το διπλανό του, αν έχει offshore ή όχι; Γράφει στο μέτωπο κάποιος: Έχω offshore;», ανέφερε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, αντιδρώντας στις συνεχείς πιέσεις του δημοσιογράφου, ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε ότι κι αυτός «που τον καλούσε κάθε εβδομάδα, θα έπρεπε να το είχε αντιληφθεί».
Ο κ. Παπαδάκης αντέδρασε με έντονο τρόπο, λέγοντας: «Εγώ δεν παρακολουθούσα το κόμμα σας τι έκανε εσωτερικά ούτε στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες ήμουν. Να μου καταλογίζατε ευθύνες, αν ήξερα αυτά που ξέρατε εσείς». Ο κ. Γεωργιάδης επέμεινε στην άποψή του ότι κανένας στο ΛΑΟΣ δεν ήξερε.
Μεταξύ άλλων, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε ότι η διαπραγμάτευση με την τρόικα είναι εν εξελίξει, ενώ ξεκαθάρισε ότι μείωση συντάξεων δεν συζητάει η κυβέρνηση. «Δεν μπορούμε να δεχθούμε κάθε είδους συμφωνία με την τρόικα», επανέλαβε.
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες